Del artiklen:
Administrerende direktør i Gyldendal Morten Hesseldahl ser med begejstring frem til igen at kunne stille den massive viden i Den Store Danske Encyklopædi til rådighed for befolkningen. Den Store Danske er allerede på nettet, men den er ikke blevet opdateret digitalt siden 2017, da det blev for dyrt for Gyldendal at drive opslagsværket.
Administrerende direktør i Gyldendal Morten Hesseldahl ser med begejstring frem til igen at kunne stille den massive viden i Den Store Danske Encyklopædi til rådighed for befolkningen. Den Store Danske er allerede på nettet, men den er ikke blevet opdateret digitalt siden 2017, da det blev for dyrt for Gyldendal at drive opslagsværket. - Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Ny digital platform samler informationer fra 11 opslagsværker og vil fremover opdatere og udvikle dem.