UU-vejleder Lola Skagen er én af de seks UU-vejledere ansat i Rebild Kommune der har til opgave at vejlede eleverne i folkeskolen om valg af uddannelse.

Kommune vinder pris for flest ansøgere til erhvervsuddannelse

Torsdag kunne undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil tildele Rebild Kommune 'Ørneprisen' for største stigning af unge, der vælger erhvervsuddannelse. Med prisen fulgte et beløb på 100.000 kroner.
Bornholm og i Frederikshavn jobcentre ligger i toppen med tilgang til efteruddannelse. Det skyldes begge steder en mangeårig politisk prioritering, fortæller Bornholms jobcenterchef Allan Westh, og afdelingsleder i Frederikshavn, Heidi Juel Frederiksen.

Bornholm og Frederikshavn bedst på ministermål om efteruddannelse til ledige

I andet halvår 2020 lå to kommuner igen i top med opkvalificering og uddannelse til ledige. Det skyldes en årelang indsats, lyder det fra de to kommuner, der her fortæller om indsatsen.
Det vælter ind med nye studerende i København hvert år, og nu opfører kommunen derfor en midlertidig boligløsning til dem, der ikke har fundet en bolig endnu. (Arkiv)

Københavns Kommune opfører akutboliger til nye studerende

Hvert år før studiestart kommer ca. 15.000 nye studerende til København samtidig. Det giver pres på boligmarkedet, og det gør det svært for nogle af byens nye indbyggere at få et sted at bo. Det skal ændres nu.

INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

Få dit kommunale nyhedsoverblik kl. 7.00 hver morgen - gratis og uden binding i 4 uger

Har du allerede abonnement, log ind her:

Mangler du NB Kommune abonnement, så start gratis her: