Sociale iværksættere udvikler velfærdssamfundet

I aften donerer Metallica penge til et socialt tilbud for stedets stærke indsats med at få unge ud af hjemløshed. PotentialeHotellet er et billede på en social iværksætter, der tager et socialt ansvar i samfundet, når der skal tilvejebringes sociale og indsatser, for mennesker i udsatte og sårbare positioner.

Dansk Erhverv efterlyser samtale om nye løsninger på ældreområdet

Flere ældre, nye forventninger og dermed et øget demografisk pres får nu Dansk Erhverv til at foreslå en ældrekommission. En bred samfundssamtale skal forventningsafstemme og se på nye muligheder, mener erhvervsorganisationen.

Offentligt ansatte skal i praktik i det private

Af Steen Houmark - steen@nb-medier.dk, NB-Medier - kontakt@nb-medier.dk Center for Offentlig Innovation pilottester i år Innovationspraktikken på tværs af den offentlige og private sektor. En gang år...

Kvalitet slår økonomi ved OPP-byggeri af sygehus

Forskning viser, at kvalitet overgår økonomi ved byggeri opført i et offentlig-privat partnerskab (OPP). Det viser den første danske sammenligning af sygehusbyggerier gennemført som henholdsvis et OPP og et traditonelt anlægsprojekt.

Falck vil betale bod til Bios – hvis skader kan dokumenteres

Af Steen Houmark - steen@nb-medier.dk, NB-Medier - kontakt@nb-medier.dk Hvis Bios’ bo kan dokumentere, at Falck med sin ageren har skadet Bios, vil Falck betale kompensation. Hvis konkursboet efter a...
Området under Bispeengbuen som det ser ud i dag.

Råt område under motortrafikvej bliver kreativ containerby

Af Steen Houmark - steen@nb-medier.dk, Lene Vind - lene@nb-medier.dk, NB-Medier - kontakt@nb-medier.dk Nedenunder den travle motortrafikvej Bispeengbuen ved Nordre Fasanvej på kanten mellem København...

SF: Fem veje til et paradigmeskifte i den offentlige sektor

Der er behov for et paradigmeskifte for den offentlige sektor, som arbejdsgiver. Det mener SF. Tanken er at man skal unødvendigt bureaukrati, stress og nedskæringer til livs, samt give de offentligt ansatte arbejdsglæden tilbage.

38,5 mio. kroner til at skabe gode byrum i udvalgte byer

I alt 31 kommuner søgte om støtte til at realisere et projekt om at skabe mere liv og udvikling i en af kommunens større byer, men kun seks byer får hjælp til et byrumsprojekt. Se de udvalgte projekter her.