Sundhedschef i Viborg Kommune Peter Borup Sørensen vil nu som 60-årig gerne "tættere på borgerne" og bliver sosu-elev.

Overraskende: Sundhedschef bliver sosu-elev

Til overraskelse for mange vælger sundhedschefen i Viborg Peter Borup Sørensen at sige sit job op for at blive sosu-elev. Det afføder et væld af positive kommentarer på sociale medier.
Peter Sinding Poulsen bliver ny koncerndirektør i Silkeborg Kommune og forlader dermed sit job som kommunaldirektør i Horsens.

To kommuner får ny topchef

Både Silkeborg og Horsens får ny chef for forvaltningen. Peter Sinding Poulsen forlader sit job som kommunaldirektør i Horsens for at blive koncerndirektør i Silkeborg.
“Folk, der har lært Thomas Eriksen at kende hen over de sidste syv måneder, han har været her, er ikke i tvivl om den energi, han tilfører kommunen," siger borgmester Birgit S. Hansen (S) om Frederikshavns nye kommunaldirektør.

Frederikshavn henter ny kommunaldirektør i egne rækker

Frederikshavn Kommune har ansat Thomas Eriksen, der siden oktober har været Teknik- og Kulturdirektør, som ny kommunaldirektør.
"Det er med en følelse af vemod, at jeg efter syv år siger farvel til Halsnæs Kommune," siger den snart tidligere kommunaldirektør.

Kommunaldirektør fratræder i Nordsjælland

Halsnæs Kommune skal finde en ny kommunaldirektør. Anders Mørk Hansen har fået en ny stilling som administrerende direktør i Diakonissestiftelsen.
Thomas Thors kan glæde sig over stor opbakning til at blive spidskandidat for Socialdemokratiet på Bornholm.

Nuværende borgmester vinder sikkert kandidatur

Nuværende borgmester på Bornholm, 71-årige Thomas Thors, vinder sikkert kampvalg om at blive Socialdemokratiets spidskandidat ved kommunalvalget. Tidligere folketingsmedlem Claus Larsen-Jensen får kun hver tredje stemme ved urafstemning.
Thomas Krarup bliver direktør i Randers Kommune. Han var tidligere konservativ rådmand i Aalborg.

Tidligere rådmand bliver direktør i kommune

Den tidligere konservative rådmand Thomas Krarup er netop ansat som direktør i Randers Kommune. Her får han ansvar for sundheds-, fritids- og omsorgsområdet.
For to måneder siden stillede Marlene Frandsen op til at blive Venstres spidskandidat i Glostrup Kommune. Nu forlader hun partiet.

Byrådsmedlem går fra Venstre

Byrådsmedlem forlader Venstre og smækker med døren. Partiet fører lokalt 'en til tider erhvervsfjendtlig tilgang til virksomheder, der byder på opgaver i kommunen,' siger afhopperen.

Radikal kommunalordfører opstiller til byrådet

Den radikale kommunalordfører Kathrine Olldag stiller op til byrådet i Vordingborg Kommune.
Tre fynske byrådsmedlemmer og frafaldne DF'ereer gået sammen i partiet De Lokalnationale. Det er fra venstre Carsten Kudsk, Nyborg, Christel Gall, Odense, og Betina S. Christiansen, Assens.

Frafaldne DF’ere stifter partiet De Lokalnationale

Et nyt parti bestående af frafaldne DF'ere er ved at blive etableret. Foreløbig er fire lokalpolitikere fra Fyn gået over til De Lokalnationale. Tvivlsomt om partiet vinder byrådspladser ved KV21, vurderer professor.
Fanøs borgmester, Sofie Valbjørn (ALT), overlader posten til en anden efter kommunalvalget 16. november.

Alternativets eneste borgmester genopstiller ikke

Borgmesteren på Fanø, Sofie Valbjørn, genopstiller ikke ved kommunalvalget i november.
Kommunaldirektør Annemarie Zacho-Broe er fritaget for tjeneste, mens advokatundersøgelse skal kaste lys over borgmesterkøb af en grund i 2016.

Dynamisk duo opløst: ‘Danmarks bedste kommunaldirektør’ sendt hjem

Karrieren som kommunaldirektør er sat på pause for Annemarie Zacho-Broe i Fredericia, som den tidligere borgmester ikke tøvede med at kalde for ‘Danmarks bedste’ af sin slags.
Kommunaldirektør i Stevns forlader posten efter to årtier på posten.

Veteran takker af som kommunaldirektør

Stevns Kommune skal finde en ny kommunaldirektør. Den nuværende kommunaldirektør Per Røner har efter knap 22 år meddelt, at han forlader posten og går på pension.

INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

Få dit kommunale nyhedsoverblik kl. 7.00 hver morgen - gratis og uden binding i 4 uger

Har du allerede abonnement, log ind her:

Mangler du NB Kommune abonnement, så start gratis her: