Kommunaldirektør Thomas Boe har fået nyt job i det private erhvervsliv pr. 1. april.

Koldings kommunaldirektør skifter til det private

Efter ti år i Kolding Kommune skifter kommunaldirektør Thomas Boe til det private erhvervsliv som direktør for entreprenørvirksomheden Arkil Holding.
Christian Hesthaven blev departementschef for Udlændinge- og Integrationsministeriet i 2018, inden han i 2021 blev kommunaldirektør i Rebild Kommune. Tidligere har han også været ansat i Statsministeriet og Justitsministeriet.

Kommunaldirektør bliver ny direktør for Nævnenes Hus

Erhvervsminister Morten Bødskov har udpeget ny direktør for Nævnenes Hus. Christian Hesthaven er i dag er kommunaldirektør i Rebild. Han har fra jobbet inden da fået kritik af Instrukskommissionen i forbindelse med sagen om ulovlig adskillelse af asylpar.
53-årge Rasmus Bjerregaard kommer med stor erfaring til jobbet som ny kommunaldirektør i Helsingør fra 1. marts.

Ny kommunaldirektør i Helsingør

Helsingør får ny kommunaldirektør. Det bliver Rasmus S. Bjerregaard, som kommer med megen erfaring fra den kommunale verden. Sidst fra sit nuværende job som kommunaldirektør i Holbæk.
Slagelse Kommunes nye forvaltningsledelse. Fra venstre mod højre ses Jesper Schlüter, Margrethe Kusk Pedersen, Marianne Stentebjerg, med Anders Bjældager bagerst.

Ny erfaren direktion og koncernmodel i Slagelse

Et nyt direktør-team i Slagelse Kommune skal vende dårlige tider til de bedre, lyder det fra borgmester Knud Vincents. De nye direktører skal stå i spidsen for en ny forvaltningsmodel.
Aalborgs borgmester er nu sygemeldt på ubestemt tid efter et grimt uheld på morgenglat fortov i går mandag.

Brækkede ribben: Borgmester faldt på isglat fortov

Aalborgs borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, kom særdeles uheldig afsted mandag morgen, da han på et isglat fortov mistede balancen og faldt hårdt. Nu er han igen sygemeldt og skal denne gang forholde sig 'fuldstændig i ro'.
Michael Ziegler melder om fremgang i kampen mod akut leukæmi. Men erkender også, at kampen kan blive langvarig.

‘Mindre hår – mere håb!’

Borgmester og topforhandler Michael Ziegler (K) er ramt af akut leukæmi. Efter en måned melder han om fremgang i sygdomsforløbet. Og sågar humor har han overskud til at udvise.
Den nye kommunaldirektør i Rødovre Henrik Abildtrup kender kommunen særdeles godt.

Ny kommunaldirektør i Rødovre

Kommunalbestyrelsen i Rødovre har besluttet at lave en intern forfremmelse og gøre 48-årige Henrik Abildtrup til ny kommunaldirektør. Han har en solid baggrund i den kommunale verden.
Henrik Studsgaard var som departementschef i Miljø- og Fødevareministeriet en central skikkelse i Minksagen, da håndteringen af smittede mink hørte under ministeriets resort.

Departementschef fra Minksagen lander direktørjob i kommune

Henrik Studsgaard, som blev fritaget for tjeneste for sin rolle i Minksagen, skal være direktør i Esbjerg.
Inger Marie Vynne træder ved årsskiftet ind i jobbet som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune. Hun har mange års erfaring som topleder.

Kerteminde ansætter Lejres fyrede kommunaldirektør

Efter at være blevet fyret af et smalt politisk flertal i Lejre tiltræder Inger Marie Vynne ved årsskiftet som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune. 'Hun har vist, at hun kan styre en organisation igennem en udvikling og formået at skabe resultater, der kan mærkes,' udtaler Kertemindes borgmester.

Borgmester går på barsel efter dramatisk fødsel

SF-borgmesteren i Hvidovre Kommune går nu på barsel. Han overlader midlertidigt borgmesterstolen til den konservative 1. viceborgmester. Fødslen af en datter gik slet ikke som ønsket, oplyser borgmesteren selv.
Lea Haahr har forladt SF for at bliver løsgænger i kommunalbestyrelsen for Faaborg-Midtfyn Kommune. Det skyldes intern uro i partiet, oplyser hun.

Bliver løsgænger: ‘Jeg føler mig dolket i ryggen’

Efter en sygemelding på tre måneder meldte Lea Haahr fornylig sig atter klar til byrådsarbejdet igen. Men noget var ifølge hende ikke helt, som det burde være.
Lars Keld Hansen stopper som kommunaldirektør i Lemvig efter otte år på posten.

Kommunaldirektør går på pension

Kommunaldirektør i Lemvig Kommune Lars Keld Hansen har sagt sin stilling op og går på pension i april 2023.