Katrine Axél bliver ny direktør i Syddjurs Kommune. Katrine Axél er 46 år og kommer fra en stilling som sekretariatschef for Social og Arbejdsmarked i Randers Kommune.

Ny direktør i Syddjurs Kommune

Den store udskiftning i topledelsen i Syddjurs Kommune er nu ved at være på plads. Nyeste person i ledelsesteamet er Katrine Axél. Hun blev i går udpeget til direktør og kommer fra et job i Randers Kommune.
Finn Muus (S) afløser borgmester Jacob Bjerregaard i Fredericia byråd.

Efter borgmester-exit: Ukendt overtager byrådsplads

Borgmesteren i Fredericia, Jacob Bjerregaard (S), forlader 1. februar sin post og sin byrådsplads. Politiker valgt med 104 personlige stemmer overtager hans plads i byrådet, og en anden bliver borgmester indtil KV21.

Stemmesluger kvitter borgmesterpost

Borgmesteren i Fredericia Jacob Bjerregaard (S) kvitter posten og begynder 1. februar hos et kommunikationsbureau. 'Min efterfølger får næsten et år til at blive dus med jobbet,' siger borgmesteren.
Den tidligere borgmester i Rødby Kommune (nu Lolland) Gert Mortensen er død, 73 år. (Arkivfoto)

Tidligere borgmester er død

Den tidligere socialdemokratiske borgmester i daværende Rødby Kommune Gert Mortensen er død efter kort tids sygdom. Han blev 73 år.
Det er med en god del kommunal erfaring i bagagen, at 47-årige Rasmus Møller bliver kommunaldirektør i Syddjurs Kommune fra årsskiftet.

Ny kommunaldirektør i Syddjurs

Rasmus Møller bliver ny kommunaldirektør i Syddjurs Kommune fra årsskiftet. Han kommer fra en stilling som direktør for Børn og Kultur i Favrskov Kommune og har erfaring med flere forskellige kommunale driftsområder.
Borgmester i Viborg Ulrik Wilbek (V) glæder sig til at være KL's talsmand på det sociale område.

Ulrik Wilbek bliver ny formand for KL’s Socialudvalg

Borgmester i Viborg Ulrik Wilbek (V) bliver ny formand for KL’s Socialudvalg. Han erstatter Thomas Adelskov, der har trukket sig fra posten.
Lars Møldrup er fra 1. november kommunaldirektør i Fanø Kommune.

Ny kommunaldirektør udpeget

Det bliver den erfarne leder fra det sønderjyske Lars Møldrup, der bliver ny kommunaldirektør på Fanø. Han afløser 1. november Vibeke Kinch, der nu går på efterløn.
Nichemediet Kultormonitor er blevet opkøbt af Politiken Nicher og bliver en del af Jp/Politikens Hus.

Nichemediet Kulturmonitor er opkøbt af Politiken

Politiker Nicher oplyste i en pressemeddelelse tirsdag, at de opkøber det digitale nyhedsmedie Kulturmonitor, der siden 2019 har sat spot på kulturbranchen. Kulturmonitor bliver således fremover en del af JP/Politikens Hus.
Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen ønsker, at genåbningens fase to indebærer de steder, hvor der "sættes mest gang i hjulene". (Arkivfoto).

Venstres formand

uddrag der vises på forsiden