Tidligere borgmester Anders Gerner Frost har stadig sin gang på Gribskov Rådhus som politiker, men efter han har afleveret borgmesterkæden, har han blikket fast rettet mod noget nyt.

Tidligere borgmester stifter OPS-rådgivningsvirksomhed

Det handler om mennesker, når du samarbejder med en kommune, lyder det fra den tidligere borgmester i Danmarks mest konkurrenceudsatte kommune – Gribskov. Han vil nu lære kommuner og virksomheder at få mest muligt ud af deres offentlige-private samarbejde, for der er plads til forbedringer, mener han.
Borgmestrene Mikael Smed (S) fra Vordingborg og Pernille Beckmann (V) fra Greve er valgt som henholdsvis formand og næstformand for KKR Sjælland 2022 til 2026.

Nyt formandskab for KKR Sjælland

Der er valgt både ny formand og næstformand for KommuneKontaktRåd Sjælland. Ny formand er borgmester Mikael Smed (S) fra Vordingborg, og ny næstformand er Pernille Beckmann (V) fra Greve. Posterne honoreres.
Der er lønforhøjelser til politikere i byrådet i Lejre Kommune efter kommunalvalget i november.

Ny borgmester hæver lønnen til politikere i økonomisk presset kommune

Den nye kommunalbestyrelses beslutning om at hæve lønnen til især viceborgmesteren, der var dronningemager ved valget i november, får kritik af den nu tidligere borgmester.
Man skal kigge alt for langt efter kvinder i toppen af aarhusiansk politik, mener direktør for Aarhus Business College Gitte Nørgaard.

Erhvervskvinde i angreb: For få kvinder på magtfulde poster i Aarhus

Mens det fra 2022 kun er mænd, der sidder på de mest magtfulde politiske poster i Aarhus Kommune, så er tendensen den modsatte i hovedstaden.
Kasper Juncher Bjerregård fra Venstre (t.v.) i Norddjurs Kommune fik på det konstituerende byrådsmøde overdraget borgmesterkæden fra socialdemokraten Jan Petersen.

Så er overdragelserne i gang efter KV21

Borgmesterkæderne skifter nu hænder i 32 kommuner, og det bliver markeret. I Norddjurs har landskendt politiker afleveret kæden.
Et USB-stik, en mand havde fundet på et valgsted og lagt i lommen på valgdagen, viste sig at være identisk med det, han havde læst om i medierne.

Mistet USB-stik i Vejle Kommune er blevet fundet

Et mistet USB-stik med 92.425 borgeres oplysninger i Vejle Kommune er nu dukket op. En mand har henvendt sig til kommunen, fordi han havde fundet USB-stikket.
77-årige Søren Clemmensen (K) vil til stor irritation for borgmester Hans Stavnsager (S) alligevel ikke være med i konstitueringen i Faaborg-Midtfyn.

Konservative hopper væk fra konstituering

Lige før det konstituerende møde i kommunalbestyrelsen trækker tre konservative sig ud af aftale om konstituering i Faaborg-Midtfyn Kommune. 'Vi kan bare ikke blive ved at understøtte den myte, som borgmesteren i stigende grad forsøger at skabe, om at alle er glade," sider spidskandidat for K.
Københavns Borgerrepræsentation har afgjort, at der ikke bliver noget omvalg på trods af en række klager fra byens borgere.

Intet omvalg i København trods fejl på stemmesedlen

Københavns kommunalvalg kommer ikke til at gå om trods manglende afkrydsningsfelter. Beslutningen vækker vrede blandt de forurettede kandidater, men giver mening ifølge ekspert.
Marcel Maijer fortsætter alligevel som borgmester i Samsø Kommune.

Her er listen over alle borgmesterposter

To uger efter kommunalvalget skete der ændringer i konstitueringen på Samsø, hvor S-borgmesteren fortsætter.

Borgmesterkæden skifter fra V til S på Samsø

Søren Wiese (V) blev udpeget som borgmester, men nu fortsætter den siddende S-borgmester alligevel.
Det er ikke så nemt at forudsige udfaldet af et kommunalvalg, viser NB-Kommunes konkurrence.

Vinderen af krævende konkurrence fundet

Kort før kommunalvalget bad NB-Kommune læserne om at forudsige, hvordan kommunalvalget ville falde ud på ti punkter. Det viste sig at være en udfordrende konkurrence, men nu er den forudsigende vinder fundet.
I Viborg Kommune sidder formanden for Nye Borgerlige tilbage med en ærgerlig smag i munden efter KV21.

‘Forkert’ kandidat blev valgt for Nye Borgerlige på grund af fejl

Nye Borgerlige i Viborg Kommune stillede ved en fejl op på en partiliste - dermed blev det ikke kandidaten med flest personlige stemmer, der blev valgt.