I Odense Kommune, hvor syv procent døjer med at være uønsket alene, tager man nu kampen op mod ensomheden.

Kommune vil komme ensomheden til livs med nyt tiltag

Alle er velkomne til at give en hånd med i Odense Kommunes nye 'ensomhedscharter', der skal inspirere til at gøre noget ved af de største samfundsproblemer. 'Der er for mange, som ufrivilligt oplever ensomhed,' siger rådmand.
Fra i dag kan du klimakompensere for din fly- og bilrejse ved at plante træer i en ny klimsskov på Samsø.

Ny klimaskov på Samsø kan danne skole

Nu kan man gøre sin fly- og biltransport CO2-neutral ved, at der bliver plantet træer i en ny klimaskov på Samsø. Idémanden bag projektet vurderer, at andre kommuner kan få lyst til at følge efter Samsø.
Slagelse Kommune i kamp mod sygefraværet i hjemmeplejen.

Nye metoder: Sygefraværet skal ned i hjemmeplejen

Slagelse Kommune har fået et milliontilskud til projekt, der skal hjælpe til at forebygge sygefraværet i kommunens hjemmepleje - blandt andet ved at opbygge gode relationer til borgerne.
Johs. Nørregaard Frandsen (t.v.) og Henrik Lehman Andersen (t.h.) på det sted, i parken ved Hindsgavl Slot på Fyn, hvor H.C. Andersen stod og kikkede ud over Lillebælt i 1843.

Nyt Danmarkskort over natur og fortællekunst

Projektet ’Danske digterruter’ inviterer danskerne ud i naturen for at sanse, læse og opleve en perlerække af de største danske forfattere på nye måder.
Folkekøkken i forbindelse med camp i Energicenter Voldparken den 6. maj 2019.

Kulturprojekter med indbygget kickstarter

Tre kulturprojekter i udsatte områder i Aarhus, Vejle og København skal som udgangspunkt bygge på demokrati og aktivt medborgerskab og gøre brug af kunstneriske og kulturelle redskaber.
Aula er afløser for det udskædte system SkoleIntra og blev lanceret mandag. Omkring to millioner børn, forældre og undervisere bruger nu systemet.

Ny skoleplatform kritiseres for at tage børns data som gidsel

Forældre kan kun bruge nyt skoleintra-system, hvis de accepterer indsamling af personfølsomme oplysninger.
(ARKIV) Mandlige flygtninge får oftere end kvinder tilbudt virksomhedspraktik med udsaigt til job. (

Kommuner forskelsbehandler flygtningekvinder i beskæftigelsesindsatsen

Mænd tilbydes oftest praktik i private virksomheder med mulighed for job, mens kvinder tilbydes praktik i den offentlige sektor, hvor jobåbningerne er færre. Baggrunden er et misforstået hensyn, lød det på Kommunernes Landsforenings årlige Integrationstræf mandag.