Free

Fremtidens velfærd: Udvikling eller afvikling?

Med blikket stift rettet mod de blinkende alarmer for fremtidens velfærd mødes i disse dage 200 af de mest indflydelsesrige chefer i Danmark til konference.

Velfærdsløft kræver flere i arbejde

Regeringen vil sikre et reelt løft af velfærdsniveauet i forhold til i dag, skriver beskæftigelsesministeren i dette oplæg til socialchefernes årsmøde.
"Vi har et velfærdssystem, som er unikt, men som kræver en vedholdene indsats, hvis vi vil bevare og udvikle det," siger Helle Linnet formand formand for socialcheferne forud for det kommende årsmøde.

Socialcheferne har set de røde lygter blinke for fremtidens velfærd

Fremtidens velfærd: Udvikling eller afvikling? Sådan lyder overskriften, når foreningen af kommunale social-, og arbejdsmarkedschefer (FSD) samles til årsmøde torsdag og fredag.
Mikael Trolle (tv) er tidligere direktør i Volleyball Danmark og har sammen med Jim Hagemann Snabe (th), som er bestyrelsesformand i Mærsk, skrevet bogen Dreams & Details

Tænk, hvis medarbejderne var ansat til kun at drage omsorg for borgerne

Fremtidens velfærdssamfund skabes lige nu – ikke ved at optimere eksisterende ressourcer, men ved at genopfinde den velfærd, vi drømmer om. Og ved at tro på, at den skabes med det, vi har til rådighed.

En velfærd i vækst og udvikling

Reformer af velfærd har i årevis handlet om at spænde livremmen ind. Regeringen vil sikre en ordentlig velfærdsøkonomi, så velfærden kan følge med, når der bliver flere ældre og børn, skriver social- og indenrigsminister Astrid Krag.

Socialchefsformand: Vi står på et solidt, fagligt velfærdsfundament

De røde lygter blinker, når der tales om fremtidens velfærd. Socialchefforeningens formand Helle Linnet opstiller som optakt til socialchefernes årsmøde i næste uge tre forudsætninger for udvikling eller afvikling af fremtidens velfærd.