Lokalpolitikerne tror, at ældrepleje bliver det vigtigste tema ved KV21. Men hvor meget ved du egentlig om ældreplejen i din kommune? Bliv klogere her.

Ældrepleje

I takt med at der kommer flere ældre, bliver den kommunale ældrepleje stadigt vigtigere og dyrere. Her får du relevante tal for alle kommuner, og du kan blive klogere på, hvordan den kommunale ældrepleje fungerer.
Mængden af fritidsfaciliteter varierer voldsomt på tværs af kommunerne. Her anlægges en ny fodboldbane i Herning Kommune i 2018. De har nu 48,2 fodboldbaner per 100.000 indbyggere.

Fritidsfaciliteter

Hvilke kommuner bruger flest penge på fritidsfaciliteter? Og hvor er der flest idrætshaller per indbygger? Bliv klogere på kommunernes fritidsfaciliteter her.

Kommunernes grundvilkår

Ser man på økonomi, uddannelse eller sociale parametre, er der store forskelle mellem landets kommuner. Se grundvilkårene for alle landets kommuner her.
Regeringen, SF, Radikale, Alternativet og Venstre indgik i maj 2020 en aftale om reformen af det kommunale udligningssystem. Forstå her, hvordan den overordnet set er skruet sammen, og hvem der er bedst stillet før og efter udligning.

Udligning

Få styr på, hvordan udligningssystemet er skruet sammen, og se hvilke kommuner, der er bedst stillet både før og efter udligning.

INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

Få dit kommunale nyhedsoverblik kl. 7.00 hver morgen - gratis og uden binding i 4 uger

Har du allerede abonnement, log ind her:

Mangler du NB Kommune abonnement, så start gratis her: