Folkemødet 2021 foregår både fysisk i Allinge på Bornholm og digitalt - her er et udvalg af digitale events fra hele landet.

Folkemødet 2021 på Bornholm og rundt i landet

Udover de klassiske debatter på Folkemødet i Allinge, som også bliver streamet, vil der i år være live-streamede events fra hele landet i dag torsdag.
Holbæks borgmester Christina K. Hansen modtager Folkemødets Dialogpris 2019 på Folkemødet på Bornholm søndag den 16. juni 2019. (

Holbæk-borgmester vinder dialogpris

Af Steen Houmark - steen@nb-medier.dk, NB-Medier - kontakt@nb-medier.dk Borgmester i Holbæk Christina Krzyrosiak Hansen (S) er dette års vinder af dialogprisen, der uddeles på Folkemødet på Bornholm....
I Løbet af Folkemødets fire dag besøgte 114.000 mennesker Allinge.

Rekordmange besøgte et Folkemøde med mere fokus

Folkemødet stod i verdensmålenes tegn, og muligvis kommer der et tema igen næste år, fortæller direktøren.

Trods høje priser er Folkemødet stadig en succes

Folkemødet på Bornholm forventer at gentage sidste års rekordstore deltagelse. Men flere organisationer skruer nu ned for aktiviteterne på Folkemødet på grund af de hastigt stigende priser

Fem af Folkemødets heltinder giver deres skarpeste råd

Folkemødet 2019 skydes igang i dag, men hvor får du egentlig de bedste råd om at deltage på Folkemødet? Få her de skarpeste råd fra fire af Folkemødets heltinder.
”Danmark generelt er et af de lande, som har taget de største skridt i den rigtige retning," siger professor Bo Vad Mathisen.

Private penge i den grønne omstilling

Danmark er foran i den grønne omstilling, men næste skridt er ikke så nemt som de første. Modernisering af forsyningssektorerne har gjort sektoren interessant for private investorer, der med risikovillig kapital vil kunne udrette noget mere. Folkemødets OPS-Scene og DLA Piper stiller 14. juni kl. 13.30 skarpt på private penge i den grønne omstilling.

Socialpolitik kan ikke føres med et regneark

Vi risikerer afspecialisering og faldende kvalitet i de sociale tilbud, hvis det er regneark frem for hensyn til borgene, der styrer socialpolitikken. Derfor skal vi have fokus på borgeren tilbage - både i debatten og i dialogen mellem kommuner og de sociale tilbud. For vi kommer aldrig til at sælge ud af vores faglighed, skriver LOS-direktør Michael Graatang i blogindlæg som oplæg til denne uges debat på Folkemødet.

Sådan får du mest ud af Djøfstortion – Lobbyistens guide til Folkemødet

FOLKEMØDET 2019 er lige om hjørnet. Her kan man være sammen med over 100.000 mennesker og shoppe rundt mellem 3000 events. NB-nyt har fået Selina Juul fra Stop Spild af Mad til at givet et par gode råd til alle dem der har et mål med Folkemødet. 

Tid til at handle på udsatte unges grænsesøgende seksuelle adfærd

Vi skal smide vores berøringsangst og tage ansvar, når det handler om børn og unges grænsesøgende seksuelle adfærd. Det kræver viden og pædagogiske redskaber. Derfor tager LOS – Landsorganisationen for sociale tilbud nu initiativ til en national handleplan i samarbejde med alle områdets relevante partnere.