Prøv NB-Kommune

Få 4 ugers gratis prøveperiode til NB-kommune, helt uden bindinger og ingen registrering af betalingskort.
Du vil i prøveperioden modtage et frisk nyhedsbrev på hverdage om morgenen kl. 7 – og et nyhedsbrev omkring kl. 12. Derudover vil du få fuld adgang til alle NB-Kommunes artikler.

Indtast dine oplysninger nedenfor og få adgang med det samme.

Har du spørgsmål så kontakt en af os her

 

Mest læste

Vidste du at NB-Kommunes

…mål er at give ledere og politikere i kommunerne de vigtigste og for dem mest vedkommende nyheder. Artiklerne i NB-Kommune har perspektiv, og når de tager udgangspunkt i en enkelt kommune skal de tjene til inspiration eller advarsel.

Om morgenen kl. 7 får abonnenterne et nyhedsbrev, der klæder dem på til arbejdsdagen med et sikkert og hurtigt overblik over de mest afgørende nyheder i den kommunale verden. Herudover er der navnestof.

Midt på dagen kl. 11:30 får abonnenterne et nyhedsbrev med artikler, der giver løsninger/inspiration fra andre kommuner og artikler med indsigt. Samt et stærkt citat fra dagen med mere.

De to nyhedsbreve giver det, der er relevant og ikke mere. Vi ved, hvor kostbar abonnenternes tid er. Ved væsentligt nyt udsender vi ekstra nyhedsbreve.

Abonnenterne får adgang til en hjemmeside, som giver de vigtigste nyheder for arbejdsdagen – præsenteret på en overskuelig måde og kun med relevante reklamer.

Vi bruger al den viden, vi har opbygget i NB-Medier, til at udvælge nyheder fra Christiansborg, som er vigtige for at forstå kommunernes rammer. Vi gør en dyd ud af, at de nyheder, vi bringer, er korrekte og har perspektiv. Vi prioriterer substans fremfor sensation.

Mission

Politikere og ledende embedsmænd i kommunerne skal opdateres på de vigtigste og mest perspektivrige nyheder vedrørende kommunerne. NB-Kommune skal med afsæt i kommunerne give inspiration og viden på tværs af kommunegrænser.

Vision

NB-Kommune skal være målgruppens foretrukne måde at få overblik over, hvad der er af relevante nyheder fra den kommunale verden.