Vaccination mod COVID-19 på Ærø

Pressemeddelelse fra Ærø Kommune

Region Syddanmark overtager driften af vaccinationsstedet i Rise Minihal. Det betyder, at bestilling af tid til vacciner skal ske på www.vacciner.dk eller ved at ringe til Region Syddanmarks corona-callcenter på telefon 99 44 07 17 (tast 1) alle dage fra kl. 8-18. Det er ikke længere muligt at bestille tid til vacciner via Ældre- og Sundhedskontoret i Ærø Kommune. Hvis man ikke ønsker at blive vaccineret på Ærø kan man i stedet vælge at bestille tid til vaccine på fastlandet.

Det er Statens Serum Institut, som sender breve med invitation til vaccine enten i e-boks eller med fysisk post.