Vaccination mod Covid – 19

Pressemeddelelse fra Ærø Kommune

Efter 1. oktober 2022 vil alle borgere over 50 år løbende blive inviteret til en booster Covid-19 vaccination.

Vaccination mod Covid-19 foregår i Ærø Kommune hos egen praktiserende læge. Efter modtagelsen af invitationen, kan der bestilles tid til vaccination ved at kontakte egen læge i dennes normale åbningstid.

Der vil ikke blive etableret vaccinationscenter på Ærø. Såfremt man ønsker vaccination mod Covid-19 i et vaccinationscenter uden for Ærø, kan der efter modtagelse af indkaldelsen bestilles tid via www.vacciner.dk

Vaccination mod influenza i Ærø Kommune

Fra 1. oktober 2022 kan du gratis blive vaccineret mod influenza, hvis du er fyldt 65 år, gravid i 2. eller 3. trimester, lever med en kronisk sygdom eller på anden vis er i særlig risiko.

Sundhedsstyrelsen anbefaler desuden, at sundheds- og plejepersonale og børn i alderen 2-6 år bliver vaccineret mod influenza.

Vaccination mod influenza foregår hos egen praktiserende læge.