Udlejning af salgsboden på Mindet

Pressemeddelelse fra Skanderborg Kommune

Har du lyst til at leje salgsboden på Mindet midt i Skanderborg – så se her.

Lejemålet starter 1. august 2021 eller snarest derefter.

En lejeaftale vil være tidsbegrænset til en 5 årig periode.

Salgsboden er et råhus på 18 m2 med et forrum på 4,2 m2 og et salgsrum på 8,6 m2. Boden skal færdigindrettes af lejer.

Leje og omkostninger

Husleje er 30.000 kr. pr år, reguleret efter nettoprisindekset. I forbindelse med indgåelse af lejekontrakt, skal der betales et depositum på 10.000.

Ud over husleje, betaler lejer selv for el, renovation og tømning af fedtudskiller.

Hvem kan leje?

Alle interesserede kan komme i betragtning, men ansøgere med handicap vil få fortrinsret til lejemålet jfr. Bekendtgørelse af lov om kompensation til handicappede i erhverv.

Kommunen forbeholder sig ret til frit, at vælge mellem ansøgerne, idet der lægges vægt på faglige kvalifikationer samt bestemmelserne i lovbekendtgørelsen.

Ansøgning

Ansøgning skal sendes til Skanderborg Kommune - Kommunale Bygninger, Skanderborg Fælled 1, 8660 Skanderborg eller på e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist: 14. juli 2021.

Få mere at vide

Du kan få mere at vide ved at kontakte Annette Karlsen på 87947683 eller Helle Husted på 87947684.

Bekendtgørelse af lov om kompensation til handicappede i erhverv (retsinformation)