Torsdag den 24. november kan dit barn blive vaccineret mod influenza på Samsø

Pressemeddelelse fra Samsø Kommune

1Samsø Kommune informerer på vegne af Region Midtjylland om influenzavaccination for børn i alderen 2-6 år i Sundheds- og Akuthuset.

Børn rammes oftere af influenza end voksne, og små børn kan blive rigtigt syge med influenza. Selv om de fleste børn heldigvis ikke bliver så alvorligt syge af influenza, at det kræver indlæggelse, giver influenza hvert år mange sygedage blandt børnene og deres pårørende. Det kan en influenzavaccination forebygge.

Vaccinationen foregår i skadestuen på Samsø Sundheds- og Akuthus, Sygehusvej 26 i Tranebjerg, den 24. november fra kl. 15.00 til kl. 17.30 og du kan bestille tid til vaccination via vacciner.dk

Børneinfluenzavaccinen gives af en læge fra vaccinationscenteret Aarhus Ø, som med en næsespray sprøjter vaccinen op i hvert næsebor. Vaccinen er specielt udviklet og godkendt til børn.

Hvad: Børneinfluenzavaccination

Hvem: For børn mellem to og seks år.

Hvornår: Torsdag den 24. november fra 15.00 til kl. 17.30

Hvor: Samsø Sundheds- og Akuthus, i skadestuen, Sygehusvej 26 i Tranebjerg

Her kan du bestille tid: Vacciner.dk