Tandlæger/kliniske tandteknikere og/eller laboratorietandteknikere søges

Pressemeddelelse fra Middelfart Kommune

Middelfart Kommune ønsker at udbyde en prisaftale på tandproteser for borgere i kommunen, som efter gældende lovgivning kan blive visiteret hertil. Derfor eftersøges klinikker, som kunne have interesse i at afgive tilbud på tandproteser.

Tandlæger/kliniske tandteknikere og/eller laboratorietandteknikere søges

Har du tandklinik/tandlægepraksis Middelfart Kommune, modtager vi gerne et tilbud fra dig.

Tilbudsmaterialet er tilgængeligt på Ethics: https://www.ethics.dk/ethics/eo#/middelfart/ og kan også findes via Middelfart.dk - Virksomhed - Udbud.

Der er tilbudsfrist d. 30. april 2021.

Ved spørgsmål kontakt Udbudskonsulent Trine Roy på mail: [email protected]  eller telefon: 8888 5031.

08.april 2021