Skoleelever sætter rådhuset i julestemning

Del artiklen:

Pressemeddelelse fra Lemvig Kommune

Elever fra kommunens fjerde klasser sætter rådhuset i Lemvig på den anden ende onsdag den 23. november – med hjemmelavet julepynt, julegaver og julesange i de kommunale kontorer.

Elever fra kommunens fjerde klasser sætter rådhuset i Lemvig på den anden ende onsdag den 23. november - med hjemmelavet julepynt, julegaver og julesange i de kommunale kontorer.

Temaet for årets pynt er ”juleaften”. Det er lavet af eleverne forud for dagen. Eleverne og deres lærere er inviteret til at komme og se, hvor fint det tager sig ud.

Alle interesserede kan frem til jul se de mange jule- og nisselandskaber i rådhusbroen, en glasgang, der forbinder rådhusets to største bygninger.

Klasserne kommer ind i hold, den første kl. 08.30, den anden 10.30.

I alt er 102 elever og 10 lærere fra Nr. Nissum Skole, Ramme Skole, Klinkby Skole (første hold), Lemtorp Skole, Harboøre Skole og Thyborøn Skole (andet hold) med til at sætte rådhuset i den rette julestemning.

Borgmester Erik Flyvholm byder velkommen udenfor rådhuset med udsigt til den julepyntede rådhusbro. Til musik synger klasserne ”December-sangen” og ”På loftet sidder nissen”.

Bagefter er der æbleskiver, saftevand og andet godt i kantinen. Besøget sluttes af med ”Nu er det jul igen” i raskt løb rundt på rådhuset.