Skive gør klar til folkefejring af Jonas Vingegaard

Pressemeddelelse fra Skive Kommune

De sidste detaljer i programmet er faldet på plads, og Skive Kommune gør nu klar til at tage imod Jonas Vingegaard på og ved Rådhustorvet i Skive lørdag d. 24. juli kl. 12.20.

Skive Kommune giver nu cykelentusiaster og andet godtfolk mulighed for at fejre den lokale cykelhelt Jonas Vingegaard på torvet og i gågaden ved Det Gamle Rådhus i Skive. Borgmester Peder Christian Kirkegaard ser frem til begivenheden.

- Jonas Vingegaards præstation er jo hel exceptionel, og han har i den grad fortjent at blive hyldet på behørig vis. Jeg håber derfor, at mange vil møde op på Rådhustorvet og være med til fejre hans triumf. Vi liner op til en modtagelse med festlig stemning og forhåbentlig solskin, så folk skal bare møde op med godt humør, siger borgmesteren.

Arrangementets konferencier er Jesper Mortensen, journalist på TV MidtVest. Jesper Mortensen interesserer sig meget for cykelløb og har blandt andet fulgt det lokale Team ColoQuick på træningsture i sydlige bjergområder. Ved arrangementet vil han interviewe Jonas Vingegaard om hans vilde præstation ved Tour de France. Ligeledes vil han interviewe nogle af kræfterne bag det lokale Team ColoQuick, som var med til at udvikle Jonas Vingegaard i 2016-2018.

Som optakt til arrangementet har Jonas Vingegaard doneret en signeret Tour De France-ungdomstrøje. Trøjen vil blive udloddet på kommunens facebookside op til arrangementet. Vinderen offentliggøres ved arrangementet.

Program

12.20 Journalist og cykelløbsentusiast Jesper Mortensen varmer op til en festlig modtagelse af vores lokale cykelhelt.

12.30 Vi hylder Jonas Vingegaard for hans store triumf.

Der vil være tale ved borgmester Peder Christian Kirkegaard. Desuden vil Jesper Mortensen interviewe Jonas Vingegaard samt nogle af kræfterne bag det lokale Team ColoQuick, som var med til at udvikle Jonas Vingegaard i 2016-2018.

Hyldningen af Jonas Vingegaard er et åbent, offentligt arrangement, der foregår på Rådhustorvet og i de tilstødende gågader nærmest torvet. Deltagere opfordres til at vise hensyn og holde afstand til hinanden i henhold til anbefalingerne fra sundhedsmyndighederne i forhold til corona.