Skal du med til foredrag med Marie Brixtofte?

Pressemeddelelse fra Ærø Kommune

Kom med til foredrag med Marie Brixtofte som vil fortælle om sit liv med en alkoholisk far.

Marie vil forsøge at bryde tabuet omkring alkoholisme, da hun selv har haft det tæt inde på livet. For Peter Brixtofte var misbruget af alkohol også et kæmpe tabu, og det var derfor ikke et emne, der blev diskuteret over aftensmaden med den ældste datter, Marie. Hun forsøgte dog flere gange at få sin far til at indse sit problem, så der kunne sættes en stopper for det. Men uden held.

Tilmelding sker via mail til: Maria Brygger Mortensen, mbm@aeroekommune.dk, eller sms 51779107, seneste den 22. september 2021.

Foredrag afholdes i Rise minihal, St. Rise Skolevej 1, 5970 Ærøskøbing, onsdag den. 29. september 2021, kl. 18.00-20.00

Arrangementet er gratis, og alle interesseret er velkommen.