Så er det tid til uddeling af Vejen Kommunes Handicappris 2022

Pressemeddelelse fra Vejen Kommune

Handicaprådet har på baggrund af de modtagne …

Handicaprådet har på baggrund af de modtagne indstillinger nomineret følgende til Handicapprisen 2022:

Bageren i Rødding Thomas Langskov Magnussen er indstillet til årets handicappris. I indstillingen fremgår det, at Bageren i Rødding tager et vigtigt socialt ansvar ved eksempelvis at være åben overfor at ansætte butiksassistent med handicap.

Glad Zoo og leder Dennis Hein Jensen er indstillet til Handicapprisen. Glad Zoo er, udover at være den mest besøgte attraktion i Vejen Kommune, meget opmærksom på værdien i at ansætte borgere i fleksjob. Her varetager medarbejdere i fleksjob både opgaver i billetluge, kiosk og butik. I Glad Zoo er der ansat 3-4 borgere i fleksjob hele året rundt.

Endnu en virksomhed er nomineret af Handicaprådet, men har ikke ønsket at tage imod nomineringen. Virksomheden er nomineret for deres evne til at inkludere borgere med et handicap på arbejdsmarkedet.

Selve arrangementet

Inden prisoverrækkelsen vil byrådsmedlem Jesper Vera Christensen holde et oplæg med titlen ”fra kaos til succes” – en personlig fortælling om stofmisbrug, psykiske udfordringer og selvudvikling. Kl. 20 afslører Borgmester Frank Schmidt-Hansen årets modtager af Handicapprisen.

Handicapprisen overrækkes til vinderen ved et hyggeligt arrangement på Vejen Bibliotek, mandag den 7. december 2022 fra kl. 19.00 – 21.00. Alle er velkomne.

Efter oplæg og prisuddeling er Vejen Kommune vært ved kaffe, pindemadder og kage. Tilmelding på handicapraadet@vejen.dk.