Så blev det jul i Vallensbæk

Del artiklen:

Pressemeddelelse fra Vallensbæk Kommune

I Vallensbæk blev der her i weekenden tændt lys i juletræerne, både i syd og nord.

Jul i Vallensbæk

I Vallensbæk blev der her i weekenden tændt lys i juletræerne, både i syd og nord.

Lørdag løb det store "Jul i Vallensbæk"-arrangement af stablen ved rådhuset. I løbet af eftermiddagen var der koncert med Vallensbæk Musikskole og underholdning ved Spilleniseen på biblioteket. Omkring kl. 16 trak folk ud til juletræet og så det stemningfulde luca-optog med børn fra Pilehaveskolen.

"Lad sneen falde i Vallensbæk, på huset, træer og hæk!", råbte borgmester Henrik Rasmussen og lucia-børnene, og et par snekanoner hjalp julestemningen på vej.

Og så kunne lyset tændes på juletræet ved Vallensbæk Rådhus – et tegn på, at vi går mod lysere tider, som borgmesteren sagde i sin tale.

Elever fra Vallensbæk Musikskole spillede op til fællessang, og julemanden førte an i dansen om juletræet. Imens kunne man købe æbleskiver, gløgg, popcorn m.m. i boderne fra menighedsplejen, Lions og Chrispys.

Til børnene var der børnebilletter med små lækkerier fra Lagkagehuset, Super Brugsen, Rema1000, Wizzy Candy, Børneloppen og Matas.

Også i Vallensbæk Nord blev der tændt for juletræet i weekenden ved Sundhedshuset. Fredag var der hyggelig juletræstænding med menighedsplejens berømte æbleskiver, sang fra Vallensbæk Koret og en jule-flashmob med zumba-dansere fra VI39.

Nu kan julen bare komme an!