OBS NYT TESTSTED Coronatest i Kalundborg for personer med milde eller ingen symptomer

Pressemeddelelse fra Kalundborg Kommune

OBS: Der er lang ventetid ift. at blive testet  på Hareskovvej i Kalundborg, men det er ikke kommunen, der driver testcentret. Derfor skal henvendelser rettes til Region Sjælland på 70 20 42 33

Borgere der gerne vil vide om de er smittet med Coronavirus, selvom de kun har milde eller ingen symptomer, kan blive testet i Kalundborg Kommune uden henvisning fra en læge. Det gælder alle ned til 2 år. Der er fra mandag d. 1 februar to muligheder for test.

PCR test med tidsbestilling:  Der åbent mandag til fredag på Hareskovvej 13, 4400 Kalundborg, i tidsrummet 10-15. Der skal bæres mundbind på teststedet.

Bestil tid på coronaprover.dk.

Borgere som ikke har nemid- kan bestille tid Region Sjælland, tlf. 70 20 42 33, alle dage kl. 9-12 og 13-19:30

Lyntest uden tidsbestilling: Der er opstillet et midlertidigt teststed på Nørre Allé 133, 4400 Kalundborg. (Det er den bagerste del af parkeringspldsen ved Meny). her er åbent alle dage klokken 8.00 - 20.00.

Mød ikke op, hvis du har de mest almindelige symptomer

Hvis du har almindelige symptomer på coronavirus/COVID-19, skal du IKKE henvende dig på testcentret.

Du skal altid ringe til din egen læge:

• Hvis du har symptomer på Covid-19, og føler dig så syg, at du gerne vil tale med en læge
  • Hvis du er bekymret eller i tvivl
  • Hvis det drejer sig om et barn under 2 år

De mest almindelige symptomer er ondt i halsen, sygdomsfølelse, muskelsmerter, hovedpine, tør hoste og feber.

Tag kontakt til egen læge, så du kan blive henvist til en test for, om du er smittet med coronavirus. Lægen vil vurdere, om du skal undersøges nærmere, eller om du blot skal testes. Hvis din læge henviser dig direkte til test, skal du testes på en af sygehusenes testklinikker.

Følg med på Region Sjællands hjemmeside

Det vurderes løbende, hvor de mobile testcentre skal sættes ind, og derfor kan muligheden for at blive testet ændres fra uge til uge. Hold dig også opdateret på Region Sjællands hjemmeside