Nyt vaccinationssted i Snekkersten Hallen

Pressemeddelelse fra Helsingør Kommune

Helsingør får sit eget vaccinationssted fra mandag den 12. april – 2500 borgere kan få et stik på opstartsdagen.

Fra på mandag skal borgerne i Helsingør Kommune ikke længere køre til Hillerød for at blive vaccineret. Den dag åbner Region Hovedstaden nemlig et nyt vaccinationssted i Snekkersten Hallen.

Det glæder borgmester Benedikte Kiær, at Helsingørs borgere fremover får mulighed for at blive vaccineret i deres eget lokalområde:

- I de kommende måneder vil rigtig mange borgere få tilbud om at blive vaccineret, og det er virkelig glædeligt, at vores borgere ikke længere skal tage turen til Hillerød eller endnu længere væk for at få vaccinen. Snekkersten Hallen er nem at komme til, og der er gode parkeringsmuligheder, siger hun.

Der er allerede åbnet for, at borgere, der er inviteret til vaccination, kan booke tid i Snekkersten Hallen.

2Massivt pres

Baggrunden for, at Region Hovedstaden åbner for vaccinationer i Snekkersten Hallen, er et massivt pres gennem længere tid på vaccinationscentret i Hillerød.

- Regionen har vurderet, at der ikke er kapacitet og plads nok i Hillerød til at dække den nordlige del af regionen. Det er en beslutning, der er truffet på baggrund af længere tids analyser og observationer, siger Helene Bliddal Døssing, som er konstitueret vicedirektør i Region Hovedstadens Akutberedskab.

Vaccinationsstedet i Snekkersten Hallen vil være åbent mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 12-20.

1Fakta:

Du kan blive vaccineret mod Covid-19, når du har modtaget en invitation til vaccination fra Statens Serum Institut.

Læs mere om, hvordan du booker tid

Læs også artiklen: Covid 19-vaccination: Sådan gør du