Nyt friplejehjem i Vallensbæk skal drives af Diakonissestiftelsen

Pressemeddelelse fra Vallensbæk Kommune

De ældre i Vallensbæk er sikret tryghed og omsorg også i fremtiden. Vallensbæk Kommune har nemlig valgt Diakonissestiftelsen til at drive sit nye friplejehjem med 48 boliger. Plejehjemmet opføres af Green Living på Vallensbæk Byhave-grunden og forventes at stå færdigt ultimo 2024.

Vi lever længere, og det har skabt rift om pladserne på landets plejehjem. Også i Vallensbæk Kommune, hvor der aktuelt er venteliste til kommunens plejeboliger. Kommunalbestyrelsen har derfor netop besluttet at lade udviklingsselskabet GreenLiving stå for byggeriet af et nyt plejehjem og har valgt velfærdsorganisationen Diakonissestiftelsen til at drive friplejehjemmet med 48 boliger, når det står færdigt, forventeligt i 2024.