mitMARSTAL Spørgeskemaundersøgelse

Pressemeddelelse fra Ærø Kommune

Som en del af borgerinvolveringen under udarbejdelsen af helhedsplanen for Marstal har Ærø Kommune udviklet en spørgeskemaundersøgelse. Vi opfordrer alle, der har en interesse for Marstals fysiske udvikling, til at deltage i spørgeskemaundersøgelsen.

De generelle temaer og tendenser, der vil tegne sig i besvarelserne, vil blive præsenteret sammen med øvrige input på borgermøder i august og oktober måned. Spørgeskemaundersøgelsens svar og konklusioner skal belyse prioriteringer, problemstillinger og skabe et indtryk af, hvordan Marstal opleves. Vi har valgt at kalde helhedsplanen for mitMARSTAL, fordi fremtidens Marstal handler om hvorledes du, øvrige borgere og besøgende oplever og anvender byen, samt hvilke ønsker I har for fremtidens Marstal. Dine svar i spørgeskemaet danner ikke direkte grundlag for beslutninger, men har til formål at belyse fokuspunkter for fremtidens Marstal.

Spørgeskemaundersøgelsen løber fra den 12 juni 2021 til den 1 august 2021.

Spørgeskemaundersøgelsen har forskelligt indhold afhængig af, om du har en fast tilknytning til Marstal eller om du er her på besøg.  Derfor skal du vælge det spørgeskema, der passer bedst til dig:

Spørgeskema A: Til dem med fast tilknytning (øboere, dem der arbejder og studerer i Marstal, erhvervsdrivende, fritidshusejere, dem med sommerhus på Ærø etcetera)

Varighed: cirka 15 minutter

Besvar spørgeskema i link her

Spørgeskema B: Til besøgende (typisk turister)

Varighed: cirka 8 minutter

Besvar spørgeskema i link her

Dem der ikke har mulighed for at besvare online kan hente og derefter aflevere en printet version af spørgeskemaet i borgerservice på Marstal Bibliotek.