Manglende coronatestsvar

Pressemeddelelse fra Gladsaxe Kommune

Der har desværre vist sig at være problemer med manglende svar til nogle borgere på coronatests udført i Gladsaxes egne kviktestcentre tirsdag 6. april.

Vi har modtaget flere henvendelser fra borgere, der har fået lavet kviktests i Høje Gladsaxe og Værebro på testcentrenes åbningsdag tirsdag 6. april og fortsat ikke har fået svar dagen efter. Den præcise årsag og omfanget er desværre ukendt, da poderne i de to kviktestcentre har indberettet alle svar i testsystemet, hvorefter svarene ikke er nået frem til et antal borgere. Teknikere har været på sagen og vi forventer nu at problemet er løst.

2Forvent hurtigt svar

Man kan generelt forvente svar inden for 15-30 minutter på tests udført i Gladsaxe Kommunes egne kviktestcentre. Hvis man ikke har fået svar på sin test fra tirsdag 6. april er man desværre nødt til at få lavet en ny test, da testsvaret er gået tabt. Vi beklager over for de borgere, som må blive testet igen.

Svaret på tests udført i Gladsaxe Kommunes egne kviktestcentre får man på Sundhed.dk og i appen MinSundhed.

1God testkapacitet

Onsdag 7. april er der meget kort eller ingen ventetid på de to kommunale testcentre i henholdsvis Festlokalet, Værebrovej 72 og Selskabslokalerne, Høje Gladsaxe Torv 2B. Begge steder er der åbent mandag-fredag klokken 10-18 og lørdag-søndag klokken 10-16 uden tidsbestilling. Alle over 6 år kan blive testet, 6-14 årige skal dog følges af forældre eller værge.

Læs mere om coronatests og find links til at se alle teststeder på gladsaxe.dk/coronatest