Lasertag og ‘back out poetry’ ved kultur- og borgerhuset

Del artiklen:

Pressemeddelelse fra Vallensbæk Kommune

I går aftes var kultur- og borgerhuset forvandlet til en krigsbane mellem kl. 20 til 22. Her blev dørene nemlig åbnet op efter lukketid og lokalerne forvandlet til en fed lasertag bane. De mange bogreoler og forskellige etager gav spændende muligheder for alternative strategier, så man virkelig skulle bruge hjerne og hele tiden være på [...]

I går aftes var kultur- og borgerhuset forvandlet til en krigsbane mellem kl. 20 til 22.

Her blev dørene nemlig åbnet op efter lukketid og lokalerne forvandlet til en fed lasertag bane. De mange bogreoler og forskellige etager gav spændende muligheder for alternative strategier, så man virkelig skulle bruge hjerne og hele tiden være på vagt. Aftenen var en stor succes, med omkring 20 unge fra alderen 10 til 15 år som spillede med. Heriblandt både drenge og piger. 

Efter lasertag kunne de unge få snaks og sodavand inden der blev afholdt ’back out poetry’, hvor der var mulighed for at tegne i udklip fra gamle bøger og sammensæt dem til at skabe en ny mening. 

Hver tirsdag fra kl. 16 til 18 spiller Ungdomsskolen Lasertag. Så hvis der gemmer sig en kriger, som kan lide at planlægge strategi og have sus i maven, i dig eller hos dine børn, så tøv ikke med at melde jer til lasertag ved Vallensbæk Ungdomskole. Tilmeldingen kan ske online på deres hjemmeside, eller også kan man bare møde op.

Hvad er lasertag?

Lasertag er en uskadelig form for paintball, hvor der anvendes pistoler med infrarødt lys til at ramme sin modstander. Hver spiller har en lyspistol og en sensor som registrer, når man bliver ramt. Når man bliver ramt en vis antal gange, låser ens pistol og man er ude af spillet. Spillet slutter, når alle på det ene hold er ude.