Invitation til forborgermøde om lokalplan 1115 for ny dagligvarebutik

Pressemeddelelse fra Køge Kommune

Klima- og Planudvalget i Køge Kommune har besluttet at igangsætte lokalplanarbejdet for en ny dagligvarebutik på en del af det areal, der er beliggende på hjørnet af Værkstedsvej/Egedesvej i den nordlige del af Køge.

Invitation Køge Kommune inviterer til et indledende forborgermøde på stedet. Projektudvikleren på dagligvarebutikken vil være til stede på mødet. Som beboere og virksomhedsejere i området har I mulighed for at komme med bemærkninger og stille spørgsmål til det kommende projekt og til lokalplanprocessen. Se mere: Beslutningsreferat fra Klima og Planudvalgsmødet den 1. september 2022. Tid og sted Mødet afholdes mandag den 3. oktober 2022 kl. 17.00 – 18.00. Vi mødes på Unionsvej og der kan parkeres på Unionsvej 4. Luftfoto som viser ejendommen Værkstedsvej/Egedesvej.