Helsingør Kommune er blevet en verdensmester rigere

Pressemeddelelse fra Helsingør Kommune

Ny kontorelev i HR, Løn og Personale er tidligere FIFA-verdensmester. Men nu er tiden inde til en ny type af udfordringer.

Mohamad Al-Bacha er den 4. januar startet som kontorelev i Center for Kultur, Erhverv, Politik og Organisation – i afdelingen for HR, Løn og Personale.

Hvis navnet virker bekendt, så skyldes det formentlig, at Mohamad har været professionel e-sportsudøver i flere år, og blev et kendt ansigt tilbage i 2016, da han vandt titlen som Verdensmester i fodbold-computerspillet FIFA. Her kæmpede 2,5 mio. deltagere fra hele verden om trofæet, som Mohamad altså kunne løfte over hovedet ved et stort event i New York i 2016.Mohamad Al-Bacha er 22 år og kommer fra Kokkedal. Siden han blev verdensmester i 2016 har han arbejdet professionelt med gaming og har repræsenteret forskellige klubber, senest FC Randers.

En god arbejdsplads

Men nu er tiden inde til nye udfordringer.

Jeg vil gerne have en uddannelse og noget at falde tilbage på. En erhvervsuddannelse med blandet skolegang og praktisk arbejde virkede, som det rigtige. Valget faldt på Helsingør Kommune, da jeg tænkte, at det ville være en god arbejdsplads med gode mennesker og en hverdag med varierede arbejdsopgaver. Og foreløbig er jeg blevet taget rigtig godt imod, fortæller Mohamad Al-Bacha.

Mohamad Al-Bachas kontorplads er på Rådhuset i Stengade, hvor han i øjeblikket holder til sammen med nogle helt få kolleger. Det er opgaver som refusion og løn, der kommer til at fylde mest i hverdagen, indtil første skoleforløb banker på.Han glæder sig til at møde resten af afdelingen og flere af kommunens medarbejdere, når corona-restriktionerne forhåbentlig snart bliver løsnet.

Jeg glæder mig til at møde alle mine kolleger, og til at hverdagen bliver mere normal. Jeg håber ikke det varer så længe, lyder det.

Udlånt til vaccine-kørselskontoret

I denne uge ser hverdagen dog lidt anderledes ud end normalt. Mohamad Al-Bacha skal nemlig hjælpe til i kommunens nyoprettede vaccine-kørselskontor. Han skal blandt andet hjælpe med at booke kørsel til vaccinecentret i Hillerød for de mest sårbare borgere i gruppe 2, som er dem, der står for tur i det nationale vaccineprogram.

Det er en spændende opgave. Jeg kan godt lide at hjælpe folk. Og så er det en fin ting at skrive på CV’et, fortæller Mohammad Al-Bacha.

Mohamad Al-Bachas ansættelse som kontorelev i Helsingør Kommune løber over de kommende to år.