Har du input til planlægning for jordbærtunneller ved Mannerup?

Pressemeddelelse fra Lejre Kommune

Har du input til planlægning for jordbærtunneller ved Mannerup? Udvalget for Trafik, Miljø & Byggeri besluttede at igangsætte planlægningen for jordbærtunneller ved Mannerup på sit møde den 6. september 2022. Derfor indkalder kommunen nu forslag og ideer til planlægningen. Skrevet den. 21. september 2022 Læs mere og indsend forslag på lokalplanportalen  Vi skal have dine idéer og forslag senest den 23. oktober 2022. Borgermøde Udvalget for Trafik, Miljø & Byggeri inviterer til borgermøde tirsdag den 11. oktober 2022 kl. 19.00. Mødet bliver holdt i foredragssalen på Osted Fri- og Efterskole, Assendløsevejen 1, 4320 Lejre.