Frivilligpolitik i høring

Pressemeddelelse fra Brønderslev Kommune

Social- og Sundhedsudvalget i Brønderslev Kom…

Social- og Sundhedsudvalget i Brønderslev Kommune har sat sig i spidsen for udviklingen af en ny frivilligpolitik i kommunen, som har fokus på den brede inddragelse og samarbejde.

Brønderslev Kommunes nuværende Frivilligpolitik har særligt haft det frivillige sociale arbejde som omdrejningspunkt. Med den nye Frivilligpolitik sættes der derimod en ramme for det brede samarbejde mellem Brønderslev Kommune og alle typer frivillige, såvel organisationer, foreninger som frivillige enkeltpersoner.

Frivilligpolitikken ønsker at styrke, synliggøre og skabe muligheder for frivillige indsatser og frivilligt arbejde overalt i Brønderslev Kommune. Politikken danner rammen om arbejdet med frivillighed og skal være retningsgivende for frivillige borgere, foreninger, politikere og medarbejdere.