Faaborg-Midtfyn Kommune vinder prisen som Årets Ungdomskommune 2021

Pressemeddelelse fra Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn Kommune er kåret som vinder af Årets Ungdomskommune 2021 og modtager de 10.000 kroner, som følger til med ungeområdet i kommunen.Prisen uddeles af DUF – Dansk Ungdoms Fælles, som hvert år kårer en 1., 2. og 3. plads blandt landets kommuner på vegne af 600.000 børn og unge fra det frivillige foreningsliv.2. pladsen tildeles Holbæk Kommune, mens Rudersdal Kommune indtager 3. pladsen.