Covid 19 – Corona

Pressemeddelelse fra Ærø Kommune

Siden bliver løbende opdateret efterhånden, som vi bliver bekendt med udviklingen. Undgå håndtryk, kindkys og kram, begræns den fysiske kontakt Brug mundbind Vær opmærksom på rengøring, både hjemme og på arbejdspladsen Vær opmærksom når du er på steder med tæt kontakt til mange mennesker   Det er en stor opgave, at holde samfundet i gang, samtidig [...]

undgå håndtryk, gør ekstra rent, hold afstand

Undgå håndtryk, kindkys og kram, begræns den fysiske kontakt

Brug mundbind

Det er en stor opgave, at holde samfundet i gang, samtidig med, at vi skal beskytte os selv og andre mod spredningen af coronavirus.

Vi henstiller til, at man overholder myndighedernes retningslinjer, og at man er særligt opmærksom på Sundhedsstyrelsens råd:

• Hold afstand
  • Vask hænder ofte eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme, ikke i dine hænder
  • Begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring

Du kan holde dig opdateret på myndighedernes fælles side: www.coronasmitte.dk – hvor du kan få et overblik over de seneste tiltag.

Ærø Kommune følger løbende udviklingen med coronavirus og følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer.