Corona-status: Vi skal holde smitten nede

Pressemeddelelse fra Vallensbæk Kommune

Se den seneste corona-opdatering med borgmester Henrik Rasmussen, hvor han blandt andet fortæller, at vi skal holde smitten nede, så vi ikke igen risikerer at skolerne i kommunen skal lukke.

Henrik Rasmussen

De vigtigste punkter i videoen:

• Påsken er gået rigtig godt, for smitten i kommunen har ikke været stigende selvom vi har holdt påske sammen.
  • Lad os fortsætte den gode stil, når ramadanen står for døren i næste uge.
  • Der er ny lovgivning på vej, hvor det beskrives at skoler, SFO’er og indendørs fritidsaktiviteter lukkes, hvis incidenstallet kommer over 200 – vi skal derfor sammen holde smitten nede.
  • Opfordringen til at blive testet gælder stadig – du kan blive testet ved Sundhedshuset i nord, Højrupgård i midt og Kultur- & Borgerhuset i syd
  • Testbussen kører også stadig. Den vil holde ved skolerne, når de forhåbentlig åbner i næste uge.