Corona-status den 7. april

Pressemeddelelse fra Skanderborg Kommune

Region Midtjylland udvider testkapaciteten i Skanderborg Kommune.

• Et nyt kviktestcenter åbner fredag den 9. april ved Morten Børup Hallen. Kviktestcentret får åbent alle ugens dage fra kl. 9 -19.

Åbningstiderne udvides i de eksisterende testcentre i Ry, Galten-Skovby og Hørning. De nye åbningstider ser således ud:

• I Ry hallen bliver åbningstiden udvidet fra søndag den 11. april. Den nye åbningstid er kl.: 9:00-19:00 på tirsdage, fredage og søndage.
  • I Galten bliver åbningstiden udvidet fra mandag den 12. april. Den nye åbningstid er kl.: 9:00-19:00 på mandage, onsdage, torsdag og lørdage.
  • I Hørning bliver åbningstiden udvidet fra mandag den 12. april. Den nye åbningstid er kl. 9:00-19.00 på mandage, torsdage og lørdage.

Smittetrykket

Smittetrykket i Skanderborg Kommune er fortsat stabilt på et lavt niveau.

Der er i dag registreret 18 smittede over de seneste syv dage. Det giver en incidens på 29 (antal smittede pr. 100.000 indbyggere over syv dage). Her til kommer de personer, som er registreret smittet ved hjælp af kviktest.

Her finder du en oversigt over teststeder og åbningstider:

Pas godt på hinanden.

Det bliver bedre.