Cirka 100 Roskilde-borgere tilbydes pilotprojekt om mental sundhed

Pressemeddelelse fra Roskilde Kommune

Byrådet i Roskilde har netop besluttet, at Roskilde sammen med seks andre kommuner skal afprøve gruppeforløb, hvor borgere i mistrivsel får styrket deres selvværd og mentale sundhed og får kraft til at bryde ud af social isolation. De første grupper forventes at begynde i foråret 2023, og tilbuddet vil frem til 2025 gælde 80 og 120 […]

Byrådet i Roskilde har netop besluttet, at Roskilde sammen med seks andre kommuner skal afprøve gruppeforløb, hvor borgere i mistrivsel får styrket deres selvværd og mentale sundhed og får kraft til at bryde ud af social isolation. De første grupper forventes at begynde i foråret 2023, og tilbuddet vil frem til 2025 gælde 80 og 120 borgere fra Roskilde Kommune.