Center for Handicap lancerer hjemmeside

Pressemeddelelse fra Lolland Kommune

På Center for Handicaps hjemmeside kan du få et indblik i, hvem de er, og hvad de tilbyder.

Kender du Lolland Kommunes Center for Handicap? Ellers kan du nu besøge deres nye hjemmeside, hvor der er mulighed for at få et indblik i, hvem de er, og hvad de tilbyder.

Center for Handicap er en specialpædagogisk organisation, der har forskellige tilbud til unge og voksne borgere med fysiske, psykiske og sociale funktionsnedsættelser. Den nye hjemmeside er både for pårørende/besøgende, ansatte og alle andre, som interesserer sig for Center for Handicap.

På siden kan man også læse om, hvordan det er at arbejde i Center for Handicap og se, når der er ledige stillinger.

Du finder Center for Handicaps hjemmeside her: centerforhandicap.lolland.dk

Du kan også følge med i Center for Handicaps hverdag og tilbud på deres Facebookside.