Borgermøde: Lokalplan for boliger på Søndre Boulevard

Pressemeddelelse fra Lolland Kommune

Lolland Kommune har en lokalplan i høring om etablering af et seniorbofællesskab på Søndre Boulevard. Hør om projektet på borgermødet 22. juni 2021.

Lolland Kommune har frem til 15. juli en lokalplan i høring, som skal danne grundlag for, at der kan etableres et seniorbofællesskab i ét plan på Søndre Boulevard i Maribo.

Fysisk og digitalt borgermøde

Hør om projektet og lokalplanen på et borgermøde 22. juni 2021 kl. 17.00-18.30. Mødet bliver afholdt både fysisk og digitalt på samme tid, så alle interesserede har mulighed for at se det.

• Velkomst og introduktion v/ udvalgsformand Leif Utermöhl
  • Præsentation af bofællesskabstanken i Lolland Kommune v/ sektorchef Birgitte Rønnow
  • Præsentation af Mariboligerne v/ KFH Seniorbofællesskab, Hans Nielsen
  • Præsentation af lokalplanproces og tidsplan v/ planlægger Kamilla Hald-Sørensen
  • Spørgsmål og svar
  • Afrunding og tak for i aften v/udvalgsformand Leif Utermöhl

Om høringen

Borgermødet er en del af en høring, der giver alle interesserede mulighed for at kommentere lokalplanforslaget frem til den 15. juli 2021. Bemærkninger eller indsigelser skal sendes på mail [email protected] eller pr. post til Lolland Kommune, Teknik- og Miljømyndighed, Fruegade 7, 4970 Rødby.

Læs mere om lokalplanforslaget her.