62,8 procent af samsingerne har fået første vaccinestik

Pressemeddelelse fra Samsø Kommune

1Igen i onsdags den 9. juni blev der vaccineret i SamBiosen. 62,8 procent af samsingerne har nu fået første vaccinestik, hvilket placerer Samsø på en 2. plads i forhold til landets resterende kommuner.

Der var fuld gang i vaccinesprøjterne i SamBiosen i onsdags, da personale fra Region Midtjylland, herunder medarbejdere fra Samsø Sundheds- og Akuthus, vaccinerede i SamBiosen. Og med onsdagens samlede antal vaccinationer er Samsø nu oppe på 62,8 procent påbegyndte vaccinationer og 39,5 procent færdigvaccinerede borgere. Det placerer Samsø Kommune på en samlet 2. plads nationalt.

En af dagens færdigvaccinerede borgere var Lene Ejby. Ifølge Lene er det dejligt, at vaccinationen nu er fuldt overstået. Desuden er hun meget glad for, at dette kunne foregå på Samsø: ”Hver dag, man ikke er på Samsø, er nemlig en dag spildt”, fortæller hun.

Se hvilke aldersgrupper, der indkaldes i Sundhedsstyrelsens vaccinationskalender.