6. afsnit af podcasten ‘Samtaler om Vallensbæk’ er ude: ‘Det udviklende erhvervsliv’

Del artiklen:

Pressemeddelelse fra Vallensbæk Kommune

‘Samtaler om Vallensbæk’ er Vallensbæk Kommunes helt egen podcast, og nu kan du lytte til sjette afsnit: ‘Det udviklende erhvervsliv’

'Samtaler om Vallensbæk' er Vallensbæk Kommunes helt egen podcast, og nu kan du lytte til sjette afsnit: 'Det udviklende erhvervsliv'

De seneste par måneder har du kunnet følge med i Vallensbæk Kommunes helt egen podcast 'Samtaler om Vallensbæk', hvor borgmester Henrik Rasmussen i hvert afsnit har inviteret Vallensbæk-borgere ind til en snak om alt det, der betyder noget for jer borgere i kommunen – skolerne, frivillighed, biodiversitet og meget mere.

I sjette afsnit af ’Samtaler om Vallensbæk’, der hedder 'Det udviklende erhvervsliv', kan du blive klogere på erhvervslivet i kommunen.

Du kan lytte med på en samtale mellem to erhvervsdrivende, Johan Høgh Sørensen og Helene Koers, der begge har placeret deres virksomhed i Vallensbæk.

Johan startede for 20 år siden virksomheden toolworld.dk, som er en webshop, der forhandler værktøj og maskiner, og Helene startede for 30 år siden virksomheden Flexkapacitet, der servicerer kunder med administrative ydelser.

I afsnittet hører du Johan og Helene fortælle om deres vej til succes, og du får et indblik i, hvad det vil sige at drive virksomhed generelt og i Vallensbæk Kommune.

Der er rig mulighed for at blive inspireret af snakken mellem de to entreprenører, og du hører også om deres ideer til, hvad der kan gøre en kommune som Vallensbæk endnu mere erhvervsvenlig.

Lyt med på afsnittet ’Det udviklende erhvervsliv’:

Du kan selvfølgelig også lytte med på din favorit podcast-app.