Om os – NB-Kommune

NB-Kommunes mål er at give ledere og politikere i kommunerne de vigtigste og for dem mest vedkommende nyheder.
På alle hverdage får abonnenterne et nyhedsbrev, som rummer de mest relevante nyheder fra den kommunale verden. Nyhederne er formidlet kort og klart – ofte garneret med fakta. Relevans, substans og troværdighed er afgørende for NB-Kommune.
Udover de daglige nyhedsbreve får abonnenter nyhedsbreve, når der er afgørende større nyheder, og fra tid til anden temanyhedsbreve.

Prøv NB-Kommune

Abonnenterne har adgang til hele NB-Kommunes univers af tusindvis af artikler om stort og småt fra og om kommunerne.
NB-Kommune er uafhængig af politiske og økonomiske interesser og er en del den familieejede virksomhed, NB-Medier.

Vision

Ledende politikere og embedsmænd i kommunerne skal holdes opdateret på de væsentligste og mest perspektivrige nyheder i den kommunale verden. De skal:

-føle sig velorienterede om kommunale forhold og kommunalpolitik
-få viden, som kan bruges i arbejdet som ledende politiker eller embedsmand
-få anvist løsninger på udfordringer eller få advarsel om trusler, der går på tværs af kommunerne
-føle sig underholdt med navnestof og historier, der vækker opsigt eller kraftig lokal debat.

 

Mission

NB-Kommune skal medvirke til at kvalificere store og små beslutninger i den kommunale sektor ved at sikre aktørerne relevant og aktuel information fra andre kommuner, regeringen og folketing samt forhold i det øvrige samfund, som har væsentlig indflydelse på den kommunale sektor.
Det er en central opgave for NB-Kommune at inspirere aktørerne og dermed skabe øget velfærd i kommunerne.

Profiler

Iver Houmark Andersen

Redaktør, iver@nb-medier.dk

Iver Houmark Andersen har stor erfaring som journalist, redaktionel leder og indsigt i kommerciel drift. 

Han har arbejdet for A4 Medier (tidligere Ugebrevet A4 og Avisen.dk) som redaktionschef, konceptudvikler, journalist og analytiker. Tidligere har han slået sine journalistiske folder hos Dagbladet Information, Kristeligt Dagblad, Udenrigsministeriet, Business Danmark, Skive Folkeblad og Vejle Amts Folkeblad. 

Iver Houmark Andersen har arbejdet meget med datajournalistik og været nomineret til en pris for det. Endvidere har han i mange år haft fokus på erhvervs- og arbejdsmarkedsjournalistik. Du kan også møde ham, når han holder oplæg eller er moderator. 

Arne Ullum

Ansv. chefredaktør, arne@nb-medier.dk

Arne Ullum var fra 1984 til 1993 politisk-økonomisk medarbejder på en række førende danske medier og dækkede her de områder (skat, arbejdsmarkedsreformer, finanspolitik, pengepolitik), som forudsatte stor indsigt i og forståelse for substansen.

Han afdækkede den svindel med bogføringen i Skatteministeriet, som senere tvang Anders Fogh Rasmussen til at gå af.

Arne Ullum har desuden desuden i en årrække arbejdet som blandt andet redaktionschef på TV/Midt-Vest, redaktionschef på Børsens Nyhedsmagasin, chef for DR-Dokumentar, programchef i DR, ansv. chefredaktør samt adm. dir. for BT samt medlem af Berlingske Medias koncernledelse. Arne Ullum stiftede NB-Medier i 2017 med ønsket om at styrke substansen i den politiske debat.

Jørn N. Sørensen

Journalist, jorn@nb-medier.dk

Jørn Sørensen er primært web-master og står for at styre og kvalitetssikre stoffet på NB-Medier.

Jørn har i en årrække været sant i DR, dels på området for nyheder til brugere med læseudfordringer, dels på redaktionen som samlede de vigtigste artikler fra DR’s distrikter.