Om os – NB-Kommune

NB-Kommunes mål er at give ledere og politikere i kommunerne de vigtigste og for dem mest vedkommende nyheder. Artiklerne i NB-Kommune har perspektiv, og når de tager udgangspunkt i en enkelt kommune skal de tjene til inspiration eller advarsel.

Om morgenen kl. 7 får abonnenterne et nyhedsbrev, der klæder dem på til arbejdsdagen med et sikkert og hurtigt overblik over de mest afgørende nyheder i den kommunale verden. Herudover er der navnestof.

Midt på dagen kl. 11:30 får abonnenterne et nyhedsbrev med artikler, der giver løsninger/inspiration fra andre kommuner og artikler med indsigt. Samt et stærkt citat fra dagen med mere.

De to nyhedsbreve giver det, der er relevant og ikke mere. Vi ved, hvor kostbar abonnenternes tid er. Ved væsentligt nyt udsender vi ekstra nyhedsbreve.

Abonnenterne får adgang til en hjemmeside, som giver de vigtigste nyheder for arbejdsdagen – præsenteret på en overskuelig måde og kun med relevante reklamer.

Vi bruger al den viden, vi har opbygget i NB-Medier, til at udvælge nyheder fra Christiansborg, som er vigtige for at forstå kommunernes rammer. Vi gør en dyd ud af, at de nyheder, vi bringer, er korrekte og har perspektiv. Vi prioriterer substans fremfor sensation.

Mission

Politikere og ledende embedsmænd i kommunerne skal opdateres på de vigtigste og mest perspektivrige nyheder vedrørende kommunerne. NB-Kommune skal med afsæt i kommunerne give inspiration og viden på tværs af kommunegrænser.

Vision

NB-Kommune skal være målgruppens foretrukne måde at få overblik over, hvad der er af relevante nyheder fra den kommunale verden.

Om Iver Houmark Andersen

Redaktør af NB-Kommune, [email protected]

Iver Houmark Andersen har stor erfaring som journalist, redaktionel leder og indsigt i kommerciel drift.

Han har arbejdet for A4 Medier (tidligere Ugebrevet A4 og Avisen.dk) som redaktionschef, konceptudvikler, journalist og analytiker. Tidligere har han slået sine journalistiske folder hos Dagbladet Information, Kristeligt Dagblad, Udenrigsministeriet, Business Danmark, Skive Folkeblad og Vejle Amts Folkeblad.

Iver Houmark Andersen har arbejdet meget med datajournalistik og været nomineret til en pris for det. Endvidere har han i mange år haft fokus på erhvervs- og arbejdsmarkedsjournalistik. Du kan også møde ham, når han holder oplæg eller er moderator.

Profiler

Arne Ullum

Ansv. chefredaktør, [email protected]

Arne Ullum var fra 1984 til 1993 politisk-økonomisk medarbejder på en række førende danske medier og dækkede her de områder (skat, arbejdsmarkedsreformer, finanspolitik, pengepolitik), som forudsatte stor indsigt i og forståelse for substansen.

Han afdækkede den svindel med bogføringen i Skatteministeriet, som senere tvang Anders Fogh Rasmussen til at gå af.

Arne Ullum har desuden desuden i en årrække arbejdet som blandt andet redaktionschef på TV/Midt-Vest, redaktionschef på Børsens Nyhedsmagasin, chef for DR-Dokumentar, programchef i DR, ansv. chefredaktør samt adm. dir. for BT samt medlem af Berlingske Medias koncernledelse. Arne Ullum stiftede NB-Medier i 2017 med ønsket om at styrke substansen i den politiske debat.

Jørn N. Sørensen

journalist, [email protected]

Jørn Sørensen er primært web-master og står for at styre og kvalitetssikre stoffet på NB-Medier.

Jørn har i en årrække været sant i DR, dels på området for nyheder til brugere med læseudfordringer, dels på redaktionen som samlede de vigtiste artikler fra DR’s distrikter.

Lene Vind

journalist og redigerende, [email protected]

Lene har i en årrække arbejdet freelance med særlig vægt på energi- og kulturstoffet.

Dækker primært kulturstoffet, når hun ikke redigerer artikler og siden.

Caroline Ryberg Albæk

Researcher, [email protected]

Caroline arbejder primært med Navnenyt til NB-Kommune.

Hun er sideløbende med arbejdet hos NB-Kommune i gang med en kandidatuddannelse i Journalistik og Kultur-og Sprogmødestudier på Roskilde Universitet.

Bianca Karitas Jensen

Administrativ- & IT supporter, [email protected]

Bianca er med til at sætte niveauet til at vi har en god kundeservice, samt hun er en kæmpe IT-nørd.

Hun er uddannet kontorassistent med speciale i administration, hvor hun har erfaret sig i alle afdelinger i kontor-branchen.
Efter endt uddannelse, har hun fået erfaring som webudvikler og nu er med til at sætte brugerfladen hos NB-Medier.