Del denne side:

Stillingsopslag

Vi har ingen ledige stillinger

 

 

Hvem er vi?

NB-Medier består af fire portaler, som hver har sit eget site og udsender nyhedsbreve til sine abonnenter. NB-Økonomi, NB-Beskæftigelse og OPS-indsigt er vores tre nichesites, som hver har fokus på henholdsvis offentlig økonomi og økonomisk politik, beskæftigelsespolitik og kommunale beskæftigelsesindsatser, samt offentlig-privat samarbejde. Nichemedierne sender nyhedsbreve ud to til fire gange om ugen.

Hertil har vi NB-Kommune, som er et bredere medie, der skriver om alt, der har interesse for kommunale politikere og medarbejdere. NB-Kommune udsender nyhedsbrev mandag-fredag klokken 7 om morgenen med et overblik over de vigtigste nyheder i den kommunale verden, og et middags-nyhedsbrev klokken 11:30 med flere egenproducerede historier og et bredere perspektiv på de kommunale nyheder.

NB-Kommune har nyligt fejret et-års fødselsdag og er i hastig vækst.

Vi udnytter, at hvert medie har et stærkt fokus på den specifikke målgruppe og kender både deres præferencer og behov, og samtidig har vi stærk vidensdeling på tværs af vores sites, da vi hver især er eksperter på netop vores område.

NB står for Nota Bene, altså det som er værd at bemærke. Vi tror på, at substans, indsigt og fakta er vigtigere end proces og analyser af spin.

Som journalist vil du primært skrive artikler til NB-Økonomi og NB-Kommune.

Links til sites:
NB-Økonomi: https://www.nb-okonomi.dk/
NB-Kommune: https://www.nb-kommune.dk/
NB-Beskæftigelse: https://www.nb-beskaeftigelse.dk/
OPS-Indsigt: https://www.ops-indsigt.dk/

OBS: Hvis du kigger på vores sites over sommeren, og synes der er begrænset aktivitet, så skyldes det helt enkelt, at vi holder sommerferie sammen med vores læsere.

INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

Få dit kommunale nyhedsoverblik kl. 7.00 hver morgen - gratis og uden binding i 4 uger

Har du allerede abonnement, log ind her:

Mangler du NB Kommune abonnement, så start gratis her: