Kære medlem af Venstre,
NB-Kommune er mediet, som hver morgen giver dig et to-minutters overblik over dagens væsentligste kommunale nyheder.
Klokken 11.30 får du et nyhedsbrev, som giver dig viden, baggrund og inspiration til byrådsarbejde, udvalgsmøder og valgkamp.
Som en særlig KV-21 bonus kan du fra 15. januar få adgang til vores store KV-21 kompendium. Her har vores redaktører og journalister brugt deres store indsigt i kommunale forhold til at samle vigtig viden og data, som gør dig knivskarp til valgkampen.
Som medlem af Venstre kan du få otte ugers gratis abonnement på NB-Kommune – og herefter kan du få et særligt KV-21 abonnement til en favorabel pris.
Du skal bare udfylde nedenstående skema, så får du et gratis abonnement helt uden bindinger.

Med venlig hilsen

NB står for Notabene – det som er værd at bemærke

 

 

Indtast dine oplysninger nedenfor og få adgang med det samme.
Har du spørgsmål så kontakt en af os her

INGEN KREDITKORT OPLYSNINGER

 

Vidste du at NB-Kommunes

…mål er at give ledere og politikere i kommunerne de vigtigste og for dem mest vedkommende nyheder. Artiklerne i NB-Kommune har perspektiv, og når de tager udgangspunkt i en enkelt kommune skal de tjene til inspiration eller advarsel.

Om morgenen kl. 7 får abonnenterne et nyhedsbrev, der klæder dem på til arbejdsdagen med et sikkert og hurtigt overblik over de mest afgørende nyheder i den kommunale verden. Herudover er der navnestof.

Midt på dagen kl. 11:30 får abonnenterne et nyhedsbrev med artikler, der giver løsninger/inspiration fra andre kommuner og artikler med indsigt. Samt et stærkt citat fra dagen med mere.

De to nyhedsbreve giver det, der er relevant og ikke mere. Vi ved, hvor kostbar abonnenternes tid er. Ved væsentligt nyt udsender vi ekstra nyhedsbreve.

Abonnenterne får adgang til en hjemmeside, som giver de vigtigste nyheder for arbejdsdagen – præsenteret på en overskuelig måde og kun med relevante reklamer.

Vi bruger al den viden, vi har opbygget i NB-Medier, til at udvælge nyheder fra Christiansborg, som er vigtige for at forstå kommunernes rammer. Vi gør en dyd ud af, at de nyheder, vi bringer, er korrekte og har perspektiv. Vi prioriterer substans fremfor sensation.

Mission

Politikere og ledende embedsmænd i kommunerne skal opdateres på de vigtigste og mest perspektivrige nyheder vedrørende kommunerne. NB-Kommune skal med afsæt i kommunerne give inspiration og viden på tværs af kommunegrænser.

Vision

NB-Kommune skal være målgruppens foretrukne måde at få overblik over, hvad der er af relevante nyheder fra den kommunale verden.