Ifølge Social Progress Index er Danmark det næstbedste sted at bo i verden.

Danmark er det næstbedste sted at bo i verden

Det nyligt udkomne Social Progress Index, der er lavet i samarbejde mellem organisationen Social Progress Initiative og Konsulentfirmaet Deloitte, viser, at Danmark er rykket fra en fjerdeplads i 2018 til en andenplads i årets indeks. Nordmændene indtager førstepladsen.

Kun et ud af fire børn får nok motion

Kun en ud af fire i aldersgruppen 11-15 år følger Sundhedsstyrelsens anbefaling om minimum en times daglig aktivitet, viser ny rapport fra Sundhedsstyrelsen. Især piger er dårlige til at følge anbefalingerne.

Frygt for bøder til staten udløser ekstraordinære sparerunder i mange kommuner

Mange af landets kommuner er igang med at iværksætte ekstraordinære besparelser i 2019. Det sker, fordi kommunerne frygter, at en overskridelse af serviceloftet vil udløse store bøder fra staten.

Kolding Kommunes socialdirektør fratræder efter kreativ bogføring

Efter 22 år som Direktør i Kolding Kommune, skal den nu tidligere socialdirektør Lars Rasmussen på jobjagt. Det sker efter at man har opdaget, at kommunens Socialforvaltning sminkede sit 2018-regnskab.
Det sker sjældent, at borgerforslag får så mange stemmer fra andre borgere, at politikerne i byrådet tager forslaget op i byrådssalen.

Borgerne får mindre indflydelse på næste års kommunalbudget

Når kommunerne begynder forhandlingerne til næste års kommunalbudget, får borgerne mindre indflydelse på, hvordan pengene skal bruges. KL og regeringen er nemlig endnu ikke begyndt forhandlingerne om kommunernes økonomi for næste år.
(

Færre tvinges fra hus og hjem

Selv om juli måned havde 23% flere tvangsauktioner end juni, bliver det et mere og mere sjældent syn, viser tal fra Danmark Statistik. Hovedstaden og Sjælland er de regioner med størst tilbagegang.