"Jeg kan ikke se mig selv fortsætte på grund af de vedtagne besparelser," siger afgående chef for center for sundhed og ældre i Slagelse, Charlotte Kaaber, til Sn.dk.

Fire chefer forlader betrængt kommune

Fire chefer er på vej til at forlade Slagelse Kommune, som står foran smertefuld økonomisk kur. En af de afgående chefer kæder direkte besparelser i kommunen sammen med sin beslutning om at sige jobbet op.
Kontorchef Karen Lund Johansen fra styrelsen SIRI blev taget godt imod af Esbjerg Kommunes borgerservicechef Jens Erik Morthensen. SIRI deler indgang med Esbjerg Kommunes borgerservicecenter på Rådhuset i Esbjerg.

Esbjerg byder udlændinge hjerteligt velkomne i nyt center

I Esbjerg indvies i dag, torsdag, et internationalt borgerservice-center. Dermed kommer kommunen med egne ord i 'superligaen for internationale tilflyttere'.
Ejerne af grunden 'Spritten', hvor der tidligere blev fremstillet snaps i Aalborg, var nogle af de første til at gøre opmærksom på, at der var noget helt galt med Aalborg Kommunes forvaltning af byggesager.

Kommune ransaget af special-politienhed

Som noget helt usædvanligt fik Aalborg Kommune i går, onsdag, ransaget nogle it-servere. En speciel enhed fra politiet er på jagt efter beviser i den såkaldte udbygnings-skandale. Politiet slog til flere steder i landet samtidigt.
Antoniett Pharao holder foredrag om sin situation i samarbejde med Muskelsvindfonden, hvor denne illustration kommer fra.

Kommune-stress: Antoniett skal hvert år bevise, at hun intet kan

Antoniett Pharao er ramt af muskelsvind og kan kun bevæge hænder og mund. Alligevel skal hun hvert år redegøre for, hvilken hjælp hun har brug for fra kommunen, men det giver en helt særlig form for angst.
Den nye kommunaldirektør i Rødovre Henrik Abildtrup kender kommunen særdeles godt.

Ny kommunaldirektør i Rødovre

Kommunalbestyrelsen i Rødovre har besluttet at lave en intern forfremmelse og gøre 48-årige Henrik Abildtrup til ny kommunaldirektør. Han har en solid baggrund i den kommunale verden.
En kommunaldirektørs fuldskab under en julefrokost for år tilbage trækker stadig overskrifter.

Kommunaldirektørs fuldskab under julefrokost spøger stadig

En kommunaldirektør var så fuld under en julefrokost for år tilbage, at han forårsagede, at to ansatte kom til skade efter et fald. Sagen spøger stadig og giver anledning til rygter.
Projekt 'GudenåStien' vil realisere en 170 kilometer lang sti langs hele Gudenåen fra kilden i Tinnet Krat i Vejle Kommune til udløbet i Randers Fjord.

Vandresti langs Danmarks længste å kan nu realiseres

En bevilling på 15 mio. kr. fra Nordea-fonden betyder, at arbejdet med etableringen af et samlet stiforløb langs Gudenåen gennem flere kommuner nu kan sættes i gang. Projektet forventes at stå færdigt i 2025.

Langt de fleste kommunaldirektører: Ja, min kommune kan drives mere effektivt

Kommunerne kan drives bedre og mere effektivt, end de gør i dag. Det vurderer ni ud af ti kommunaldirektører i undersøgelse, hvor de efterlyser større digitalisering og indsats for lavere sygefravær.
To nu tidligere ansatte i Rebild Kommune har ifølge anklageskrift forsøgt at få bestikkelse for over en halv million kroner.

Anklage: To kommunalt ansatte ville tjene en halv million kroner på bedrageri

To tidligere ansatte i Rebild Kommune er blevet tiltalt for at forsøge at bedrage kommunen og tjene over en halv million kroner. Anklagen lyder på, at de to har sørget for, at en kommunal byggegrund blev solgt til en entreprenør til langt under markedsprisen.
I modsætning til kollegerne i Odsherred Kommune skal de ansatte i forvaltningen på rådhuset i Sorø ikke regne med større fleksibilitet i deres arbejdstider foreløbig.

Forslag om kortere arbejdsuge bliver kun til snak foreløbig

Et forslag om at undersøge muligheden for en forsøgsordning med kortere arbejdsuge bliver ikke til noget i første omgang i Sorø Kommune. Nu skal der bare tales om det. 'I Sorø risikerer vi at blive efterladt på perronen,' siger medlem af kommunalbestyrelsen.
Inger Marie Vynne træder ved årsskiftet ind i jobbet som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune. Hun har mange års erfaring som topleder.

Kerteminde ansætter Lejres fyrede kommunaldirektør

Efter at være blevet fyret af et smalt politisk flertal i Lejre tiltræder Inger Marie Vynne ved årsskiftet som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune. 'Hun har vist, at hun kan styre en organisation igennem en udvikling og formået at skabe resultater, der kan mærkes,' udtaler Kertemindes borgmester.
Borgmester i Nordfyns Kommune Morten Andersen (V) er havnet i en strid om habilitet. Sagen rejser principielle spørgsmål.

To eksperter sår tvivl om borgmesters habilitet

En sag om skolelukninger får to eksperter til at sætte spørgsmålstegn ved habiliteten hos borgmesteren i Nordfyns Kommune. Må han deltage i beslutningen om eventuel lukning af den skole, som hans børn går på?