Ulrik Wilbek (V), formand for KL's Socialudvalg og borgmester

  Ulrik Wilbek (V), formand for KL's Socialudvalg og borgmester

  Formand for KL's socialudvalg Ulrik Wilbek mener, at hvis regeringen ikke vil prioritere det specialiserede socialområde, så skal de sige det.

  KL: Hvis Folketinget ikke vil prioritere socialområdet, må de sige det

  Formand for KL's socialudvalg Ulrik Wilbek mener, at hvis regeringen og Folketinget ikke vil prioritere det specialiserede socialområde, så må de sige det. Samtidig er han åben for flere mellemkommunale løsninger.

  Her er kommunerne med forholdsvis flest udsatte børn

  Regeringen udpeger de 25 kommuner, hvor der er forholdsvis flest udsatte børn. Se om din kommune er med på listen, som kan bruges i KV21-valgkampen.
  Formanden for DH, Thorkild Olesen (tv) og formanden for KL`s socialudvalg Ulrik Wilbek, uddyber i et interview med med OPS-Indsigt, hvor langt de to parter er fra hinanden, efter Økonomiaftalen.

  KL’s alliance på handicapområdet knager

  Flere kilder i det kommunale mener, at det knager i alliancen mellem Danske Handicaporganisationer og KL. Vil de stå splittede op til finanslovsforhandlingerne?
  Det nye partnerskab er "et udtryk for, at alle parter er enige om, at der er store problemer," mener Thorkild Olesen, som er formand for Danske Handicaporganisationer.

  Nyt partnerskab skal imødegå kritik fra handicappede

  Kommunerne får massiv kritik for deres hjælp til handicappede. Nyt partnerskab mellem minister Astrid Krag (S) og blandt andre KL skal genoprette handicappedes tillid til systemet. Initiativet kommer før kritisk debat i Folketinget.