Trafik

  Erhvervsudviklingen er stor i Padborg Transportcenter, hvor der i dag findes 2000 arbejdspladser og hver eneste dag passerer 7000 lastbiler over grænsen. Nu får området en ny motorvejsbro.

  Halv milliard på vej til støjskærme og land-by-udvikling

  270 millioner kroner er sendt ud til seks projekter, der skal dæmpe støjen langs trafikplagede veje. Derudover bliver 235 millioner kroner uddelt til at gøre sammenhængen mellem land og by bedre.

  To store kommuner: Ingen CO2-udledende busser efter 2025

  Kommunerne København og Frederiksberg er gået sammen om at sætte strøm til de sidste fem buslinjer i 2025. Dermed er kommunerne klar til 100 procent nulemissionsbusser inden udgangen af 2025.Om et p...

  Ulrik Wilbek vil have erhvervsliv til at puste liv i lufthavn

  Af Iver Houmark Andersen - iver@nb-medier.dk, NB-Medier - kontakt@nb-medier.dk Der er ikke fløjet nogen rutefly fra lufthavnen i Karup siden starten af december. Men det skal der laves om på. I hvert...

  København nedlægger halvdelen af p-automaterne

  Der bliver meget længere mellem de stationære, fysiske automater, hvor man kan betale for sin parkering i Københavns Kommune.Stadig flere benytter sig nemlig af apps, når der skal betales. Derfor ha...
  Overdækning af motorvejen i Vejle Kommune vil være en mulighed både nord og syd for Vejle Fjord Broen, lyder det fra politikere i kommunen.

  Vejle melder sig ind i kampen for at få motorvej overdækket

  Det skal ikke kun være hovedstadskommunerne, der skal have overdækkede motorveje for at dæmpe for støjen over for naboerne. Politikere i Vejle Kommune vil med på vognen, der tages i betragtning til at få overdækket vejene.
  Efter et møde var stemningen mellem vognmændene og Aarhus Kommune blevet bedre. Fra venstre ses vognmand Asbjørn Hansen fra AH Fragt, Anders Jessen, chefkonsulent i ITD, rådmand Nicolaj Bang og Henriette Kjær, politisk chef i ITD.

  Organisation: Erhvervsparkering er et bøde-mareridt i Aarhus

  Lastvognschauffører og vognmænd er stærkt utilfredse med parkeringsvagterne i Aarhus Kommune, der ifølge brancheorganisation har landets mest emsige parkeringsvagter.

  Tilhængere af Kattegatbro vejrer morgenluft

  En vejforbindelse over Kattegat er med SVM-regeringen kommet et skridt nærmere på at blive virkelighed. Det vurderer formanden for Kattegat-komitéen, Michael Svane, efter at flertallet bag Togfonden...
  I Aarhus er der som i København store problemer med at finde parkeringsplads. Rådmand har flere forslag, der skal holde bilerne ude fra byerne.

  Aarhus-rådmand klar med forslag til at løse parkerings-problemer

  I så godt som alle større byer er der problemer med at skaffe parkeringspladser nok. Aarhus-rådmand præsenterer sine forslag til at løse problemerne, inden vejene bliver fuldstændig ufremkommelige.
  Økonomiudvalget i Kalundborg Kommune dropper nyindkøb af færger til i alt 324 millioner kroner.

  Nye færger sættes på pause: Kan ikke forsvare at bruge så mange penge

  Udvalg i Kalundborg Kommune har besluttet at sætte projekt med anskaffelsen af to nye færger til Sejerøbugten i bero. De økonomiske konsekvenser for kommunen er for store, uden en håndsrækning fra Christiansborg
  I aften lander det sidste fly i Midtjyllands Lufthavn i Karup. Ejerkredsen af kommuner efterlyser statsstøtte for at redde lufthavnen.

  Sidste fly afgår på ruten mellem Karup og København

  Danish Air Transport har ikke forlænget sin aftale med Midtjyllands Lufthavn grundet for store omkostninger. Fredag aften lander det sidste fly i Karup.
  9. december letter det sidste fly, da Midtjyllands Lufthavns eneste operatør, danske DAT, har meddelt, at man ikke længere vil flyve fra Karup. Det kalder på statsstøtte for at overleve, mener borgmestre.

  Otte ud af ni borgmestre kalder på statsstøtte til lufthavn

  Otte ud af ni borgmestre i ejerkommunerne mener, at det kræver statsstøtte, hvis Midtjyllands Lufthavn skal have en fremtid.
  Ligesom med de fleste andre busselskaber kniber det gevaldigt i Nordjyllands Trafikselskab med at skabe økonomi i busdriften.

  Byråd vil nedlægge busruter

  Kommunalbestyrelser over hele landet må tage stilling til eksempelvis at nedlægge busruter eller hjemtage busdrift. Sager fra kommunerne Thisted og Esbjerg viser, at det er ømfindtligt at reducere i den kollektive trafik.