Thomas Kastrup-Larsen (S), formand for KL's arbejdsmarkeds- og borgerserviceudvalg og borgmester i Aalborg

  Thomas Kastrup-Larsen (S), formand for KL's arbejdsmarkeds- og borgerserviceudvalg og borgmester i Aalborg

  Sygemeldte borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) slipper med en løftet pegefinger i skandalesag om reklamefilm.

  Skandalesag i Aalborg får konsekvenser for borgmesteren

  En skandale med en reklamefilm i Aalborg får nu konsekvenser for borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S). Fremadrettet skal han sørge for at orientere Økonomiudvalget, hvis der skal bruges penge på markedsføring og erhvervssamarbejde.
  Ved kommunalvalget fik borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) en hård lussing af vælgerne i Aalborg. Efterspillet må have været hårdt, vurderer politisk modstander.

  Stresset borgmester: ‘Jeg er simpelthen nødt til at respektere mit helbred’

  Borgmester og KL-udvalgsformand Thomas Kastrup Larsen (S) vurderer, at der ingen anden vej var for ham end at melde sig syg med stress. 'Jeg har en plan om at komme stærkt tilbage, men bliver foreløbigt nødt til at koble helt ud,' skriver han.
  Aalborg-borgmester og KL-udvalgsformand Thomas Kastrup-Larsen (S) er gået ned med stress.

  Aalborg-borgmester er gået ned med stress

  Borgmester i Aalborg og udvalgsformand i KL, Thomas-Kastrup Larsen (S), har sygemeldt sig med stress. 'Vi har stor forståelse for Thomas' situation og vil gøre alt for at skaffe ham ro,' siger gruppeformand.
  Aalborg Pirates spiller i landets bedste række på herresiden. Nu kritiserer flere eksperter Aalborg Kommune for manglende økonomisk ansvarlighed på grund af støtte ishockeyklubben. (Arkivfoto).

  Eksperter kritiserer kommunal pengestrøm til ishockeyklub

  Aalborg Kommune har siden 2015 støttet Aalborg Pirates med flere millioner kroner.

  Her er kommunerne med forholdsvis flest udsatte børn

  Regeringen udpeger de 25 kommuner, hvor der er forholdsvis flest udsatte børn. Se om din kommune er med på listen, som kan bruges i KV21-valgkampen.
  De lokale virksomheder skal se at få oprettet nogle flere lærepladser, lyder det fra borgmesteren i Aalborg Thomas Kastrup-Larsen (S).

  Borgmester i opråb til firmaer: Giv nu unge en læreplads

  Endnu en borgmester forsøger at ruske op i det lokale erhvervsliv med en opfordring til at tage flere unge i lære. Der er nogle virksomheder, som godt kan 'løfte en større opgave', siger Aalborg-borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S).
  (Arkiv) Kommunerne vil blive uinteressante for virksomhederne, hvis de nyledige dagpengemodtagere overgår til a-kasserne i et halvt år, mener Thomas Kastrup-Larsen, formand for KL's arbejdsmarkeds- og borgerserviceudvalg.

  KL: Det går ud over langtidsledige, hvis a-kasser skal overtage dagpengemodtagere i et halvt år

  Mange års opbygning af samarbejde med virksomhederne vil lide skade, hvis a-kasserne overtager dagpengemodtagerne i det første halve års ledighed. Det mener udvalgsformand i KL Thomas Kastrup-Larsen.
  KL spiller ud med stort sparekatalog på beskæftigelsesområdet i et forsøg på at få reduceret omfattende statslig styring.

  Analyse: Derfor kommer KL med usædvanligt sparekatalog

  Et usædvanligt sparekatalog fra KL på beskæftigelsesområdet skal ses i lyset af, at området har udviklet sig til det måske mest dysfunktionelle i den offentlige sektor. Det skriver chefredaktør for NB-Medier, Arne Ullum i denne analyse.
  Forbrændingsanlægget under det ikoniske 'Energitårn' ved Roskilde står til at lukke. Det ryster borgmester og formand for affaldsselskabet ARGO, Niels Hörup.

  ‘Jeg fik et chok i går’

  KL anbefaler lukning af 10 forbrændingsanlæg inden 2030. Kommunalpolitikere møder anbefalingen med overraskelse og protester. KL-formanden mener, at kommunerne skal have ca. 1,5 milliarder kroner i kompensation, så forbrugerne ikke får højere priser.
  Afbureaukratisering af beskæftigelsesindsatsen kræver tillid til kommunerne, lyder det fra borgmestrene i Jammerbugt og Hjørring kommuner, Mogens Gade (V) og Arne Boelt (S).

  Borgmestre efter forsøg: Giv os mere frihed på beskæftigelsesområdet

  'Vi kan faktisk lykkes med en god kommunal beskæftigelsesindsats uden de mange statslige krav,' siger nordjysk borgmester om frikommuneforsøg. Kommunerne vil have forsøgene gjort til en del af regeringens nærhedsreform.