Tårnby Kommune

  ARC - fem kommuners affaldssamarbejde - er presset på økonomien, og derfor er der nu truffet aftale om at importere forbrændingsaffald.

  Affaldsselskabs økonomi skal reddes med mere import af affald fra udlandet

  De fem kommuner i ejerkredsen bag affaldsselskabet ARC på Amager har indgået en aftale, der redder selskabets økonomi, som er presset af faldende affaldsmængder på grund af øget genanvendelse. Aftalen giver midlertidig dispensation til at øge importen af affald fra udlandet.
  Nu tager kommunaldirektør i Tårnby Kommune, Morten Winge, til genmæle.

  Kommunaldirektør i Tårnby er kritisk overfor STAR’s afgørelse

  Nu svarer kommunaldirektør Morten Winge på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings (STAR) afgørelse.
  Tårnby Kommune skal betale mere end 600.000 kroner tilbage.

  Afgørelse: Tårnby skal betale over 600.000 kr. tilbage

  Skandalen i Tårnby udvikler sig. Kommunen skal nu betale mere end 600.000 kroner tilbage for uberettiget refusion til mentorer.
  I Tårnby Kommune fratræder forvaltningschef Kim Madsen sin stilling.

  Forvaltningschef i Tårnby fratræder sin stilling

  Efter at have været fritaget for tjeneste siden slutningen af september fratræder forvaltningschef Kim Madsen sin stilling.
  "Der er så vidt jeg kan se tale om det, der hedder en 'ulovlig direkte tildeling'," siger Mikala Berg Dueholm om Tårnby Kommunes køb af beskæftigelsesindsatser. Hun er advokat og partner i DLA Piper.

  Kommune har i flere år ulovligt købt beskæftigelsesindsatser uden udbud

  Der er tale om en 'ulovlig direkte tildeling', når Tårnby Kommune har lavet kontrakter med virksomheder på op til 16 millioner kroner uden et offentligt udbud, oplyser advokat til NB-Beskæftigelse. Det er sket flere gange, fremgår det af bilag.
  (Arkiv) Den nu afskedigede jobcenterchef Bo Hammer (th) har indberettet Tårnby Kommune til STAR for flere uregelmæssigheder i forvaltningen. Billedet er fra jobcentret, hvor han står sammen med en medarbejder.

  Fyret jobcenterchef indberettede kommune for påståede ulovligheder

  Tårnby fifler med timerne i et regnskab på over 50 millioner kroner, som kommunen fik til at få fyrede lufthavnsmedarbejdere i job, mener fyret jobcenterchef. Det er blot en af de 'mulige uregelmæssigheder,' som STAR nu har bedt kommunen redegøre for.
  "Det her er en rigtig god dag i Tårnby," sagde borgmester Allan S. Andersen, da kommunens plejehjem i går genåbnede for besøg fra alle pårørende.

  Pårørende får igen lov at besøge bedstemor på plejecentret

  Flere kommuner omkring København åbner nu op for, at pårørende kan besøge deres ældre slægtninge og venner på plejecentrene.
  Alle ansatte i Aarhus Kommune bliver belønnet for deres coronaindsats med et gavekort til restauranter og hoteller.

  20.000 kommunalt ansatte får uventet julegave

  Aarhus Kommune plejer ikke at give sine ansatte julegaver. Men i år skal alle 20.000 medarbejdere belønnes for deres indsats under corona. Langt fra alle medarbejdere i kommunerne bliver coronabelønnet, og nogle steder skaber belønninger sågar strid.