Solrød Kommune

  Se din kommune: Fald i antallet af anbragte børn og unge

  De sidste fem år er der sket et fald i antallet af anbragte børn og unge. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. Se udviklingen i din kommune her.
  Kommunaldirektørerne her er blevet fyret - eller står til fyring - i løbet af første kvartal af 2022. Øverst fra venstre ses Johannes Nilsson, Bornholm, Henrik Winther Nielsen, Solrød, Willy Feddersen, Middelfart og Frank E. Andersen, Slagelse.

  Fyringssæson for kommunaldirektører: ‘Ny profil søges’

  Den snart fyrede kommunaldirektør på Bornholm er langt fra den eneste kommunaldirektør, som er blevet vist vintervejen. På landsplan er han den fjerde kommunaldirektør, som afskediges i år.
  Den 59-årige kommunaldirektør i Solrød Kommune Henrik Winther Nielsen blev mandag aften fritaget for tjeneste og indstillet til afskedigelse af Økonomiudvalget.

  Endnu en kommunaldirektør bliver fyret

  Fyringssæsonen for kommunaldirektører er nu. Denne gang har et enstemmigt økonomiudvalg i Solrød Kommune indstillet kommunaldirektør Henrik Winther Nielsen til afskedigelse.
  Det hjælper for demente på plejehjem, at medarbejdere har nattøj på, når det bliver aften og nat.

  Her tager de på arbejde i nattøj: ‘Det har stor betydning’

  På Plejecenter Christians Have i Solrød Kommune vil personalet fremover tage nattøj på, når de skal på nattevagt.
  Der er alt, alt for meget bureaukrati forbundet med at skulle administrere regeringens nye varmepakke, mener Solrøds borgmester Emil Blücher (LA).

  Ny borgmester kritiserer regeringen for bureaukratisering

  Regeringens varmepakke er en ommer. Det mener borgmester Emil Blücher fra Liberal Alliance. Han kritiserer, at 'kommunerne skal bøvle med varmepakke-bureaukrati i overmål'.
  Emil Blücher fra Liberal Alliance ser ud til at blive det næste borgmester i Solrød Kommune med 1.581 personlige stemmer.

  Solrød: LA snupper nok borgmesterposten i 11. time fra S

  Solrøds helt store stemmesluger ved kommunalvalget, Emil Blücher (LA), ser ud til at snuppe borgmesterposten fra S, der ellers havde flertal på valgnatten.
  For første gang siden 1970 skal der ikke være en Venstre-borgmester i Solrød.

  Drama i kommune: Konservativ var borgmester i 15 minutter

  Liberal Alliance valgte at pege på borgmester fra Socialdemokratiet i Solrød, der står foran magtskifte.
  Fire borgmestre på besøg i transportministeriet. Fra venstre: Mette Jorsøe, Pernille Beckmann, Anette Mortensen og Niels Hörup.

  Fire borgmestre er bekymret over slam fra Lynetteholmen

  For at Københavns Kommune kan bygge og udvikle Lynetteholmen, skal kommunen af med 2,5 mio. m3 slam. Det har et flertal på Christiansborg godkendt kan dumpes i havet ved Køge Bugt.
  Borgmestrene her får kamp til stregen, når det gælder om at beholde posten efter kommunalvalget.

  KV21: Hvilke borgmesterposter er på vippen i Region Sjælland?

  Der er spænding om udfaldet af kommunalvalget især i tre kommuner i Region Sjælland. Se kort over hvor der er borgmesterposter på vippen i regionen - og få baggrunden.
  Københavns Kommune har med overborgmester Lars Weiss (S) i spidsen indgået en budgetaftale, hvor man fastholder et højt service- og anlægsniveau. Politikerne er klar over, at den ikke nødvendigvis holder i KL.

  Københavns Kommune står fast på høje serviceudgifter

  Kommunerne spiller højt spil under KL-forhandlinger om budgetter for 2022. Flere yderkommuner går til forhandlingerne med en forventning om, at de rige kommuner skal betale. Men Københavns Kommune går i budgetforliget helt op til den tekniske serviceramme.
  Det må aldrig være med besparelser for øje, at man indfører en arbejdsuge på fire dage, mener formanden for HK Kommunal Lene Roed.

  Fire dages arbejdsuge er populær i kommune

  Medarbejdere i Odsherred Kommune er glade for en arbejdsuge på fire dage, selv om det giver lidt længere dage. Det er konklusionen efter snart to år med de kortere uger. Solrød Kommune gør nu også forsøget.
  De administrative medarbejdere på rådhuset i Solrød Kommune får fra 1. september mulighed for en fire dages arbejdsuge.

  En kommune mere åbner op for firedages arbejdsuge

  En kommune mere åbner op for firedages arbejdsuge for kontorfolk. Det skal give medarbejderne større arbejdsglæde og mere fleksibilitet for borgerne, forklarer kommunaldirektøren.