Overførselsindkomst

  Se her, hvem der vinder og taber på social eksport

  Både kontanthjælpsmodtagere og førtidspensionister flytter i høj grad til land- og yderkommunerne. Se her, hvor meget kommunerne vinder og taber på, at socialt udsatte flytter.
  Administrerende direktør i Københavns beskæftigelses- og integrationsforvaltning Line Nørbæk havde onsdag sidste arbejdsdag, skriver hun på LinkedIn. Hun blev efter mindre end et år i jobbet fyret af borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard.

  Stigende interesse for socialt frikort

  Siden forsøget med det sociale frikort blev forlænget i Københavns Kommune, har der været en stigende interesse og indtjening. Det understreger, hvor vigtigt det var, at ordningen blev forlænget ordningen, mener borgmester.

  Færre offentligt forsørgede i yderkommuner

  Yderkommunerne fik markant færre offentligt forsørgede i tredje kvartal 2020 - storbykommunerne fik flere. Det viser nye tal. Se udviklingen for din kommune her.

  Se benchmark for din kommune i forhold til arbejdsløse

  På trods af måneders suspension af beskæftigelsesindsatsen i foråret offentliggør Beskæftigelsesministeriet nu benchmark for 'kommunernes resultater på beskæftigelsesområdet.' Se tallene her.
  Nyttejob er godt for Guldborgsund Kommunes økonomi, og så gavner projektet også naturen. Her ses et af resultaterne fra arbejdet et sted i kommunen.

  Lokalpolitikere: Nyttejob er guld værd i Guldborgsund

  På blot et enkelt år har ledige i kommunale nyttejob sparet Guldborgsund Kommune for 2,5 millioner kroner. Kommunen vil nu udvide og forlænge ordningen, fortæller tilfredse lokalpolitikere.
  (Arkiv)

  Corona fører til kedelig rekord: Ansøgninger til feriehjælp eksploderer

  Coronakrisen har sendt flere på overførselsindkomst og det kan aflæses direkte i ansøgningerne om feriehjælp, melder Dansk Folkehjælp og Red Barnet.